Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzivent eropolisra milyen kepeket csinaljak magamrol?
Figyelt kérdés
2018. febr. 13. 17:03
1/7 anonim válasza:
Nézz körül, hogy a többi passzív milyen képeket tett fel, ha már kreativitásod nincs. Én nem vagyok meleg, de ha az lennék, se szexelnék veled, ha már ennyire nincs benned fantázia.
2/7 anonim válasza:
Attól függ mire keresel valakit: ha csak szex, akkor pucér fenekedről például vagy egy egész alakos képet.
Ha meg komolyabb, akkor akár arcról fotót.
3/7 A kérdező kommentje:
sajnos ferfiasabb vagyok es csak sex erdekel
2018. febr. 13. 17:15
4/7 anonim válasza:
két utat választhatsz: vagy olyat, amin az arcod van, esetleg félmeztelen, vagy arc nélkülit az intimebb testtájaidról.
Ha aktívot keresel, érdemes lehet képet csinálnod a popsidról is :P
Ha szeretnéd, küldhetsz képeket, szívesen véleményezem őket! :)
5/7 anonim válasza:
Imádom a férfias passziv pasikat
6/7 anonim válasza:
Ha úgyis csak szexre vágysz, szerintem az abszolút nyerő az lenne, ha egészalakos képet töltenél fel, amely oldalról készült, s amelyen négykézláb állsz, a szádból és a fenekedből pedig egyaránt egy-egy hosszú kígyóuborka áll ki.
7/7 anonim válasza:
Teljes mértékben egyetértem a hatossal. Aktívként mindig egy ilyen passzívot szerettem volna, de csak ha befér a farkam az uborka mellé. Előjátékként pedig mepróbálnám a hátsó uborkával kilökni az elsőt a szádból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!