Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzivent eropolisra milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzivent eropolisra milyen kepeket csinaljak magamrol?

Figyelt kérdés
2018. febr. 13. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Nézz körül, hogy a többi passzív milyen képeket tett fel, ha már kreativitásod nincs. Én nem vagyok meleg, de ha az lennék, se szexelnék veled, ha már ennyire nincs benned fantázia.
2018. febr. 13. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mire keresel valakit: ha csak szex, akkor pucér fenekedről például vagy egy egész alakos képet.

Ha meg komolyabb, akkor akár arcról fotót.

2018. febr. 13. 17:11
 3/7 A kérdező kommentje:
sajnos ferfiasabb vagyok es csak sex erdekel
2018. febr. 13. 17:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

két utat választhatsz: vagy olyat, amin az arcod van, esetleg félmeztelen, vagy arc nélkülit az intimebb testtájaidról.

Ha aktívot keresel, érdemes lehet képet csinálnod a popsidról is :P

Ha szeretnéd, küldhetsz képeket, szívesen véleményezem őket! :)

2018. febr. 13. 17:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Imádom a férfias passziv pasikat
2018. febr. 13. 18:07
 6/7 anonim ***** válasza:
86%
Ha úgyis csak szexre vágysz, szerintem az abszolút nyerő az lenne, ha egészalakos képet töltenél fel, amely oldalról készült, s amelyen négykézláb állsz, a szádból és a fenekedből pedig egyaránt egy-egy hosszú kígyóuborka áll ki.
2018. febr. 13. 21:16
 7/7 anonim ***** válasza:
64%
Teljes mértékben egyetértem a hatossal. Aktívként mindig egy ilyen passzívot szerettem volna, de csak ha befér a farkam az uborka mellé. Előjátékként pedig mepróbálnám a hátsó uborkával kilökni az elsőt a szádból.
2018. febr. 13. 21:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!