Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyelv piercingel jobban lehet sz. Pni?
Figyelt kérdés
Nyelv piercingel vagy ketté vágatott nyelvel jobban lehet sz.pni?2018. márc. 28. 11:22
2/7 anonim válasza:
kígyónyelvű csaj sajnos még nem szopott le (várom privátban a jelentkezőket), de piercinges csaj sokszor, dob rá egyfajta plusz élvezetet de tudni kell használni (attól hogy van, még nem fogsz automatikusan jól szopni)
3/7 anonim válasza:
Nem tudom milyen lehet, de nekem volt egy fiúm akinek volt nyelv piercingje. Orálnál csak a hideg fémérzet volt ami másabb volt, csókolózásnál viszont nekem nagyon bejött :)
5/7 anonim válasza:
Nem tudom, de az biztos hogy más érzést nyújt, de én inkább szopok piercing nélkül.
20f
6/7 anonim válasza:
szerintem úgy undorító egy kicsit.
7/7 anonim válasza:
Én is undorodom a nyelvpiercingtől, volt egy srác akinek az volt és amúgy be is jött, de emiatt úgy döntöttem, hogy bocsi de inkább hagyjuk az egészet. Persze ettől függetlenül van akinek bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!