Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Grindr? Volna pár kérdésem
Sziasztok!
Pár napja lehúztam a Grinder appot, de felmerült bennem pár kérdés amikre nem találok választ:
1.Lehúztam mobilra, majd tabletre is. Főleg tableton használtam, de mikor mobilra átmentem, nem voltak ott a beszélgetések. Amíg mobilon voltam, és írt valaki, azok a beszélgetések nem jelentek meg a tableton. Hogy is van ez? Gyorsan töröltem a mobilról, hogy csak 1 helyen legyen fent, de sokkal kényelmesebb, mert néha ezt-néha azt tudom használni.
2.El lehet rejteni azt, hogy valaki épp online? Van egy beszélgetés, felül jelzi zöld pöttyel, hogy online, rámegyek a profilra, jelzi hogy online, majd pár másodperc múlva átugrik, hogy hány órája volt fent utoljára.
3. Igaz az, hogy ha valakit tiltok, akkor a beszélgetés törlődik, mint nálam, mint a másik félnél is?
4. Ha valakit elmentek (a csillag funkcióval ha minden igaz) arról a másik fél kap valamilyen értesítést? Fogja tudni bármilyen módon, hogy elmentettem?
Előre is köszönöm a segítséget!

Nekem működik mobilon és tabon is ugyan úgy
Ha ki lépsz még utána sokáig jelzi hogy fent vagy gondolom időközönként frissít ha tiltasz valakit törli a beszélgetést mindkét oldalon. 4.kerdesre nem tudom a választ. További jó grinderezést😀

"2.El lehet rejteni azt, hogy valaki épp online?"
Nem lehet.
"3. Igaz az, hogy ha valakit tiltok, akkor a beszélgetés törlődik, mint nálam, mint a másik félnél is?"
Így van, törlődik mindkettőtöknél.
Nagyon szépen köszönöm!
Esetleg a 4. kérdésre nem tudja valaki a választ?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!