Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működik a Grindr?
Van egy évfolyamtársam, aki szószerint 30 mre lakik tőlem (kolesz). Ránézésre egyértemű a szexuális beállítottsága. Viszont én egy nagyon izmos, szakállas férfias fiú vagyok :D nekem annyira nem.
Felmentem Grindrre és ott volt, majd 1-2 óra mulva eltünt. Ha ki jelentkezik valaki eltünik a többiek képernyőéről vagy letiltott?
Ugyanaz, mint a Tinder
23/f, biszex
Első: hülye vagy.
Kérdező: kijelentkezés után még egy órát látható a személy, javaslom tedd be kedvencekbe és akkor bármikor láthatod.
Szóval nem feltétlenűl törölt tiltott le? Lehet, hogy csak elég ideig nem volt fent, hogy ne lászódjon.
Tudom, ha akarok valamit oda kéne mennem, de sok közös ismerősünk van és ha le tíltott akkor az egyik tiszta jel, hogy meg sem próbáljam. Gondolom úgy tudom meg ha majd viszont látom egy-két napon belül fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!