Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mondjam el a legjobb barátomnak, hogy meleg vagyok, és szerelmes vagyok belé? (Bővebben lent)
ha a legjobb barátod, akkor nyilván valamilyen szinte hasonlít a világnézetetek, a véleményetek sok dologról. Gyanítom, hogy ha ő valami nagyon durván konzervatív srác lenne, akkor nem ő lennétek ilyen közeli barátságban. Szóval én azt tenném, hogy egy olyan nyugisabb, ráérősebb beszélgetés alkalmával elmondanám neki, hogy mi a helyzet a szexuális irányultságommal. Így, kerek perec. Nem kell neki nagy bevezetés meg ilyesmi. Lehet hogy amúgy is gyanítja.
A másik része sokkal neccesebb. Az hogy szerelmes vagy, az ciki. Mármint, ha ő nem. Az taccsra vághatja a barátságot, ugyan úgy, mint a fiú-lány barátságokat is, ha az egyik fél többre vágyik. De igazából, ha úgy érzed hogy el kell mondanod, és bevállalod, hogy esetleg a bensőséges baráti kapcsolat kihűl, és jó esetben egy távolságtartóbb, haveri kapcsolattá alakul, akkor akár el is mondhatod. Csak ne egyszerre. Előbb hagyj neki időt - ha úgy érzed hogy szükséges - hogy feldolgozza az első infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!