Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek mondjam el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mondjam el a legjobb barátomnak, hogy meleg vagyok, és szerelmes vagyok belé? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
A legjobb baratommal mar regota ismerjuk egymast, de meeg mem voltam eleg bator ahhoz, hogy elmondjam neki a "titkomat". Nincs arra utaló jel, hogy meleg lenne, bar meg nem volt baratnoje, es mar probalta kihuzni belolem, hogy mi a legnagyobb titkom (haverokkal felelsz vagy mersz. De ez meg regebben volt) de egybol, gondolkodas nelkul hazudtam neki. Nagyon sok kozos elmenyunk van, es attol felek, hogyha en ezt elmondom neki, akkor megromlik a kapcsolatunk. Meg nem nagyon volt idom kitapogatni, hogy milyen velemennyel van a melegek fele, de ezen javitani fogok. De szerintetek mondjam el neki, es ha igen, akkor hogyan? Mert nem szeretnek odaalni es "letamadni" azzal hogy Szia! Amugy meleg vagyok es nagyon beled vagyok esve. Elore koszonom azbertelmes valaszokat!

2018. márc. 19. 22:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

ha a legjobb barátod, akkor nyilván valamilyen szinte hasonlít a világnézetetek, a véleményetek sok dologról. Gyanítom, hogy ha ő valami nagyon durván konzervatív srác lenne, akkor nem ő lennétek ilyen közeli barátságban. Szóval én azt tenném, hogy egy olyan nyugisabb, ráérősebb beszélgetés alkalmával elmondanám neki, hogy mi a helyzet a szexuális irányultságommal. Így, kerek perec. Nem kell neki nagy bevezetés meg ilyesmi. Lehet hogy amúgy is gyanítja.

A másik része sokkal neccesebb. Az hogy szerelmes vagy, az ciki. Mármint, ha ő nem. Az taccsra vághatja a barátságot, ugyan úgy, mint a fiú-lány barátságokat is, ha az egyik fél többre vágyik. De igazából, ha úgy érzed hogy el kell mondanod, és bevállalod, hogy esetleg a bensőséges baráti kapcsolat kihűl, és jó esetben egy távolságtartóbb, haveri kapcsolattá alakul, akkor akár el is mondhatod. Csak ne egyszerre. Előbb hagyj neki időt - ha úgy érzed hogy szükséges - hogy feldolgozza az első infót.

2018. márc. 22. 15:01
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
kérdés a kérdezőhöz: na sikerült? hogy sikerült?
2018. szept. 6. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!