Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg szórakozóhelyekkel mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg szórakozóhelyekkel mi a tapasztalat?

Figyelt kérdés
Rád nyomulnak? Nem baj ha igen, ha nem túlságosan nálam az előny:D! Mesélnétek sztorikat ilyen jellegű helyről? Egyedül mennék amúgy, magas 180 cm vékony alkat vagyok, 18 éves. Barna haj, zöld szem.

2018. márc. 18. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a tapasztalatom ,hogy vannak ott melegek
2018. márc. 18. 16:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Hah
2018. márc. 18. 16:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Olyanok, mint a heteró helyek, csak több fiú van, igazából inkább csak fiúk vannak :D esetleg nincs megmagyarázhatatlan folyadék a cipődrre ragadva, mint egy heteró hely után. Én úgy vettem észre h a biztiboyok is elviselhetőbbek, mint egy heteró helyen. A zene viszont sokkal valószínűbb, h jobban fog tetszeni ;)

Az, hogy nyomulósak-e.. erre nehéz választ adni, eddig általában úgy mentem, hogy haverokkal mentem le, így nyilván velük voltam elfoglalva és nem pasizni voltam ott. Ennek ellenére így is voltak onnan kalandjaim, sőt, amikor mégis egyedül mentem, akkor sem maradtam egyedül. Nem lehetetlen ott ismerkedni, csak nem kell nyuszinak lenni, kezdeményezni is megéri és főleg megéri otthon hagyni a mimóza hozzáállást ;)

23 mfa

2018. márc. 18. 17:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Másoktól ne fogadj el italt és akkor jó leszel
2018. márc. 18. 23:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! :D még jöhet válasz
2018. márc. 18. 23:45
 6/7 ftf1983 ***** válasza:
100%
Ha vékony és fiatal vagy, akkor hamar felfigyelnek majd rád. Arra azért vigyázz, hogy kikkel állsz szóba ;)
2018. márc. 19. 11:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én azt láttam, hogy vannak párok,barátok, akik lejárnak beszélgetni; és ha elcsattan egy csók, akkor sem néznek rájuk ferde szemekkel. Másrészt van aki egyedül lemegy, leül egy asztalhoz, nyomkodja a telóját, és várja, hogy megszólítsák....
2018. márc. 20. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!