Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony passzív fiúk ti mennyire tágultok? Mi a tapasztalat?
Figyelt kérdés
Kipróbálnám passzívként, de vékony vagyok, és félek hogy gond lenne a tágulással, az aktív meg emiatt vesztené a türelmét. Ti hogyan élitek ezt meg?2017. nov. 7. 12:05
1/7 anonim válasza:
Én csak azután csináltam análisan, amikor már egy nemiszerv méretű tárgy simán bement.
3/7 anonim válasza:
"aktív meg emiatt vesztené a türelmét"
gondolom akkor te is elveszíted a türelmedet 5 perc után és utána durr bele, igaz?
4/7 anonim válasza:
Én úgy élem meg, hogy olyannal ismerkedek, aki nem veszti el a türelmét.
5/7 Balor válasza:
Én jobban tágulok az átlagnál és teljesen jó igy :). Két fárok lenne az álmom egy hármas keretén belül :)
F24
6/7 anonim válasza:
A vékonyságnak ehhez mi köze?
10 éve majdnem minden nap dugok, 23 éves vagyok 175 magas és 62 kiló. És a segg.l.yukam tök jól bírja köszöni!
7/7 anonim válasza:
Mi az összefüggés a testalkat és a segg tágulása közt? Semmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!