Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy valaki meleg hogy változtatja meg valaki személyiséget?
Hát nemrég tudtam meg ,hogy meleg vagyok (eddig is éreztem de csak most fogadtam el , úgy ahogy) és az érdekelne ,hogy befolyásolja-e valakinek személyiségét, viselkedését az hogyha meleg
18F
Igen , meleg fiúbarataim voltak es észrevettem hogy nagyon hisztisek tudnak lenni , hajlamosak felcsattanni , hirtelen valakit vérig sérteni , apró cseprö okok miatt , igazi drámakirálynök
Kicsit másak az biztos , nem rossz értelemben , hanem nöiesek de megsem , valahogy köztes úton
Szeretik fikázni a nöket , a szülést , nöi dolgokat , mintha kicsit utálnák a nöket
Duhöngesre hajlamosak
Előre elnézést kérek a szóhasználatért, de az előttem írók akkora baromságot írtak, hogy azt már fáj olvasni. Először is nem, nem változtatja meg a személyiséged, amilyen eddig voltál, olyan maradsz ezután is, persze ha más meg nem változtat, de akkor meg mindegy, hogy meleg, vagy bármi más vagy. Én meleg vagyok mégis tisztelem a nőket, egészen pontosan az olyan EMBEREKET (igen, mind egyenlően emberek vagyunk), akik megérdemlik, akik pedig nem érdemlik meg, az meg lehet nő, férfi, egyik sem, mindkettő, engem nem zavar. A legjobb barátaim lányok és még egyszer nem mondták, hogy gonosz lennék, vagy olyan megjegyzéseim lennének, amelyek nem túl szépek a nők irányában. Azért, mert nekem nem punci kell majd, hanem kuki az az én magánéletem, és nem ettől fog függni, hogyan viszonyulok másokhoz. A "hiszti" és satöbbi jelzőkre meg annyit tudok mondani, hogy a bátyám hetero és úgy tud "hisztizni", hogy azt rossz nézni. Szóval nem, ne aggódj nem változtat meg ez téged semmiben.
15/f
Kedves 4 es , mindenki megérdemli a tiszteletet , nemcsak azok , akik szerinted megérdemlik . Es a többit , aki szerinted nem , azt elkuldöd a búsba nem :-)) ?
A bátyád is hisztipók es szerinted heteró . Jól van
Alapvetően nem változtatja meg senkinek a személyiségét ez. Ugyanaz az ember lesz.
Ugyanakkor például saját tapasztalatból mondom, sokkal toleránsabb vagyok más emberek felé és mindenféle egyéb "másság" felé (gondolok itt a bőrszínre, vallásra, etnikumra, a többség számára furcsa szokásokra, kinézetre stb).
Ha nem vagyok meleg valószínűleg soha nem leszek ennyire toleráns és teljesen más szemszögből nézném a világot. Sokkal nyitottabb vagyok és sokkal jobban érdekelnek más emberek és más kultúrák.
Azt gondolom, hogyha nem lettem volna meleg és nem küzdöttem volna évekig magammal, ez nem lenne így.
Másrészt nem érzem azt, hogy hisztis lennék. Kissé érzékenyebb vagyok, mint a férfiak többsége, de egyrészt mindig is az voltam, másrészt meg nem vagyok az az ember, aki hangosan elkezd drámát csinálni, mert megsértették. Inkább kilépek ilyenkor az adott beszélgetésből.
Azt sem érzem, hogy nőgyűlölő lennék. Gyerekkorom óta nagyrészt lányok a legközelebbi barátaim és hát ez úgy, hogy nőgyűlölő vagyok elég érdekes lenne :D
És szerintem eléggé "antiszexista" is vagyok, ha lehet így fogalmazni.
Az tény, hogy igencsak fel tud bosszantani, ha egy lány azt mondja, hogy "de jó neked, hogy te nem menstruálsz" meg "de jó neked, hogy neked nem kell szülni" meg "de jó neked, hogy nem kell attól félned, hogy terhes leszel" és ilyenkor egyszerűen azt mondom, hogy "akkor cseréljünk, én bevállalom ezeket, neked meg nem lehet gyereked"... De ezt sem olyan hisztisen, csak olyan kijelentő módban:)
Úgy vélem, hogy a szexuális orientáció - mint veleszületett tulajdonság - nem befolyásolja a többi jellemvonást. Én részemről valóban azt a típusú meleg fiút testesítem meg, aki a feminin vonalat képviseli és szerelemben is azt keresi. Tényleg nem vagyok olyan "férfi" - nem is szeretem ezt a szót használni -, amilyennek a társadalom alakítaná a hímneműeket. Amiben csak lehet, abban szembemegyek az elvárásokkal. Nem azért, mert provokálni szeretnék, hanem mert így tudom magamat jól érezni. Ezzel senkinek nem ártok és nem is áll szándékomban ártani. Akinek ez nem felel meg, az kezelje saját problémájaként - engem nem érdekel. Azt hiszem, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy másokkal foglalkozzunk. Mindenki egyéniségnek születik. Mindenki más. Mindenki egyedülálló az Univerzumban. Nem kategorizálhatunk be valakit az alapján, hogy meleg, vagy nem meleg. Ha ezt az egyszerű tény mindenki hajlandó lenne elfogadni, akkor fel sem merülne olyan téma, hogy mi "mások" vagyunk.
16/F
Ugye minden ilyen jellegű kérdésnél eleve tisztázni kéne, hogy melegség alatt mit is értünk. Amikor valakinek a szexuális orientációja más, és közben 100%-ig olyan, mint a többi férfi? Vagy amikor pszichológiai értelemben többé kevésbé távol áll egy férfi lelkivilágától (viszont nem is feltétlen vonzódik hozzájuk)? Huszon éve nem bírom megérteni, mért mossák össze ezt a két különböző eredetű problémát eggyé... Na mindegy.
Egy biztos, az, hogy valaki szembesül ilyen-olyan másságával, nem változtatja meg az alapvető személyiség karakterét. Közvetlenül nem. Viszont míg a legtöbb ember önfeledten beszélhet magáról, életéről, egy mássággal élő ember gyakran kényszerül különféle hazugságokba, vagy társaság-kerülésbe. Akinek a személyisége is más, annak pedig nem csak egy hálószobatitka van, hanem 0-24-ben korlátozni kényszerülhet önmaga valódi belső lényét, valódi gondolatait. Ez rengeteg szorongással jár, ami frusztrált idegállapothoz vezet. Beilleszkedési problémák, depresszió, és a többi... Maga az élet, az élet minősége, amit végigélsz, tud azért torzítani a személyiségeden, a melegség önmagában még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!