Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Üdv! Miért utálják még MINDIG...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egy meleg fiú kérdése:

Üdv! Miért utálják még MINDIG a melegeket?

Figyelt kérdés
Miért utáljátok annyira a melegeket, mit ártottak nektek? Részletes, ÉRTELMES választ kérnék!

2018. márc. 17. 16:13
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
11%

Attól mert valami az állatvilágban is előfordul még nem lesz normális dolog. Ezek szerint az állatok közt is vannak normálatlanok. Ne akarjátok már bemagyarázni, hogy normális dolog a melegség. Miből lesz a gyerek, nem a férfi és a nő egyesüléséből? Ezen alapul a társadalmunk is érthető okokból. A homoszexualitás csak hiba a gépezetben. Ettől függetlenül mondom, nem gyűlölöm őket(hiába homofóboztok), nem mondom, hogy ki kellene végezni a meleg embereket. Legyenek el maguknak csenden.

Egyébként azzal egyetértek, hogy a heteró pároknak sem az utcán kéne enyelegni, de nekik egy-egy puszi meg a kézfogás oké nyilvánosan is, viszont a melegek ezt is tartsák meg otthonra.

Föntebb sipákolt egy nő, hogy ő ne akarjon egyenlőséget. Ti nők nem egyenlőséget akartok, hanem a férfiak jogainak minden előnyét, a hátrányok nélkül. A nők nem egyenlőek a férfiakkal, ahogy mi sem veletek, hiszen mások vagyunk, és ez így van jól. Ha a féfiak jogai kell, legyél férfi, a heterók jogai, legyél heteró.

Örökbefogadás. Oké, abban igaza van az egyik válaszolónak, hogy talán még mindig jobb helye lenne egy gyereknek meleg nevelőszülőknél, mint az árvaházban. Viszont a női b*zikat, az úgymond leszbikusokat, azért is vetem meg jobban, mert ők maguknak akarnak szülni, nekik nem jó az örökbefogadott gyerek. Ha nem kell nekik férfi, azzal lemondtak a szülés jogáról is, örüljenek ha örökbe fogadhatnak egy kis cigót.

2018. márc. 18. 00:37
 22/41 anonim ***** válasza:
93%
Fájdalmas olvasni, hogy te, aki képes vagy így megvetni vadidegen embereket, szabadon vállalhatsz gyereket és adhatod át neki ezt a világnézetet. Engem heteróként az bánt, hogy a homoszexualitás nem átadható, míg ez a végtelenül primitív hozzáállás sikeresen belenevelhető a gyerekbe, ha sokat hallja és ebben nő fel. Ezért lehet, hogy még a modern korban is élnek ilyen végtelenül buta, érzelmi intelligenciát távolról sem ismerő emberek.
2018. márc. 18. 06:41
 23/41 anonim ***** válasza:
87%
Azta, 2018ban még vannak ilyenek, mint a #21? xD
2018. márc. 18. 10:13
 24/41 anonim ***** válasza:
0%

nem utálom a melegeket, viszont a gátlástalanul mindent elnyomó meleglobbit igen, mikor rózsaszín szárnyacskákkal bugyiban ugrálnak az utcán, illetve vallást gyaláznak

szerintem egy normális meleg ezeket szintén elítéli, nézzétek meg ezeket a képeket...

[link]

2018. márc. 18. 10:38
 25/41 anonim ***** válasza:
97%

#24 ez most az az eset megint, amikor a heterók mutogatják megbotránkozva, hogy a melegek hogy mutogatják magukat xD De ha a heterók nem foglalnák el ennyire magukat a PRIDE-dal, és nem mutogatnák elhűlve jobbra-balra, mint most te, állítom, 10-ed annyi ember sem látná xD

Szóval hogy is van ez? A melegek nem mutogathatják magukat elfogadtatás céljából, de a heterók mutogathatják őket megbotránkoztatás céljából?

Vicc xD Amúgy tökre nem értem, miért érdekli ennyire a heterókat az a rohadt Pride, az a társadalom egy részének ünnepe, aki nincs ott, annak semmi köze hozzá. És ha nem mutogatnák egymásnak, nem is látná senki.

2018. márc. 18. 10:51
 26/41 anonim ***** válasza:
97%
Ráadásul a képek minimum felével semmi gond nincs.. a maradék meg másik bolygóról jött, ahogy látom 😂
2018. márc. 18. 10:58
 27/41 anonim ***** válasza:
2%
én csak azt szeretném h a melegek határolódjanak el ettől, akik meg a másik bolygóról jöttek azoknak meg semmi szócsövet nem adni
2018. márc. 18. 11:03
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Én két meleg párt is ismerek, akik gyereket nevelnek. (egyik a vérszerinti apa). Minkét gyerek nagy már és egyértelműen heterok. Egy állami nevelőintézetben, hadd ne részletezzem, hogy mit csinálnak a nagyfiúk a gyengébbekkel.
2018. márc. 18. 11:24
 29/41 D-m-n-k válasza:
100%

Senkitől nem fogok elhatárolódni egy toleranciáról szóló rendezvényen! Amíg nem sért törvényt, az jön, aki akar! Mivel így is kevesen vagyunk, ha elkezdjük az elhatárolódgatást, akkor csak még kevesebben leszünk!

Attól, hogy én elhatárolódok, nem fog semmivel sem több heteró eljönni a Pride-ra! Úgyhogy ne próbáljatok éket verni közénk az erkölcsiségről szóló dumátokkal! Előbb nézzetek a saját szemetekbe, és vegyétek észre a gerendát!

Én melegként még soha nem hallottam erről a Sydney-i felvonulásról, érdekes, te meg heteróként igen! Nem fura? Talán más dolgokkal kéne foglalkoznod ember, nem pedig állandóan a homokosokon pörögnöd heteró létedre!

2018. márc. 18. 11:25
 30/41 anonim ***** válasza:
74%
elég tudatlan lehetsz ha még nem hallottál róla, hisz ez az egyik legrégebbi és legnagyobb ilyen rendezvény
2018. márc. 18. 11:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!