Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Üdv! Miért utálják még MINDIG...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egy meleg fiú kérdése:

Üdv! Miért utálják még MINDIG a melegeket?

Figyelt kérdés
Miért utáljátok annyira a melegeket, mit ártottak nektek? Részletes, ÉRTELMES választ kérnék!

2018. márc. 17. 16:13
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
16%

Lehet elcsépeltbek hangzik de nekem addig semmi bajom velük amíg otthon csinálják.

Az utcán ne lássak ebből semmit, ne házasodjank és végképp ne fogadjanak örökbe gyereket, mert ha tetszik ha nem ez kihat a kis gyerekek fejlődésére mentálisan. Ha ez tetszik meg nekük ? És elkezdenek a fiu gyerekek fiuk iráánt érdeklődni milyen elb*szott egy világ lesz ha nem férfi nő kapcsolatok lesznek, felfogjátok hogy ez az új gyerekek születési arányára is kihat? Nem beszélve arról hogy így is kevesebb gyereket vállalnak a párok a keresetek miatt. Lehet itt vitatkozni de ez nem annyiról szól hogy a társadalom X %a a saját nemét szereti, nganem ez sokkal összetettebb és ha tetszik ha nem ez betegség.

2018. márc. 17. 17:28
 12/41 anonim ***** válasza:
81%
Nem lepődök meg azon, hogy mennyi negatív hozzászólás van itt. Szerencsére már megtanultam ignorálni a homofób megnyilvánulásokat. Nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam, Mások véleményével nem foglalkozom. Nem hat meg a siránkozás. Liberális, pacifista, kozmopolita, ateista, meleg kamasz fiú vagyok, és jól érzem magamat így. :-)
2018. márc. 17. 17:58
 13/41 anonim válasza:
99%
Nekem semmi bajom nincs velük, a világ akkor lesz a legjobb hely, ha mindenki boldog úgy, ahogy van. Ez a "ha otthon csinálják" dolog engem viszont heteró létemte is kiakaszt. Mert mi meg nyalhatjuk egymást az utcán, az miben más? "Ne próbáljátok meg a saját nézetetekre fordítani a világot". Szóval akkor nekem nőként nem is kéne például az egyenlő bánásmódért harcolnom? Ha belegondolunk az is ugyanaz. Egy "csoport" harcol valamiért mindkét esetben. Egyébként pedig átfordítani nem lehet, csak szélesíteni a világot a nézeteinkkel.
2018. márc. 17. 18:06
 14/41 anonim ***** válasza:
95%
Bírom ezeket a "semmi bajom a melegekkel, csak nehogy véletlenül lássak egyet, halljak róluk vagy akármi, maradjanak otthon kussban a négy fal között, mert gusztustalan és nem normális. De amúgy semmi bajom velük nem vagyok homofób" Á, dehogy, nem vagy az, tényleg...
2018. márc. 17. 18:26
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatból írok, melegként:

Magyarországon relatív kevés ember vállalja fel, hogy meleg.

Az embereknek főleg vidéken egyszerűen "nincs" (nem tudnak róla) meleg ismerősük, sokan talán nem is láttak soha olyat, akiről tudták volna.

Mivel ők "nem láttak még melegeket" valami ritka állatfajként tartják számon ezt vagy nem is tudom :D

(Valahogy itt sem működik logikusan az emberek agya, mert általában olyan mondják, hogy "nekem semmi bajom velük, csak ne mutogassák meg reklámozzák magukat", akik soha nem találkoztak igazából ilyen esettel, de még meleg ismerőse "sincs" (nem tud róla).)

De általában onnantól, hogy az ember megismeri a melegeket, rájön, hogy a bolti eladó vagy az éttermi pincér vagy esetleg a szomszéd vagy éppenséggel a legjobb barátja vagy valamely hozzátartozója meleg változik a véleménye.

Ezért lenne fontos az önfelvállalás, ha az emberek nem ismerik meg ezt, soha nem lesznek elfogadóak, soha nem lesznek egyenlő jogok és mindig borsózni fog a társadalom egy részének háta, hacsak meghallja azt, hogy "homoszexuális".

Mert sztereotípiákat köt hozzá. Mennyivel másabb, ha az ember egy barátját, hozzátartózóját köti a melegekhez és nem a média által sulykolt baromságokat, nem? :)

2018. márc. 17. 18:46
 16/41 anonim ***** válasza:
98%

A homoszexualitás is normális. Az állatvilágban is megfigyelhető.

Az pedig, hogy mi ártalmas a gyereknek: inkább kedves meleg pár nevelje, mint árvaházban nőjön fel, családi háttér és támogatás nélkül. Gondolkodni kellene mielőtt ítélkezünk!

2018. márc. 17. 18:57
 17/41 anonim ***** válasza:
98%

"Az utcán ne lássak ebből semmit, ne házasodjank és végképp ne fogadjanak örökbe gyereket, mert ha tetszik ha nem ez kihat a kis gyerekek fejlődésére mentálisan. Ha ez tetszik meg nekük ? És elkezdenek a fiu gyerekek fiuk iráánt érdeklődni milyen elb*szott egy világ lesz ha nem férfi nő kapcsolatok lesznek, felfogjátok hogy ez az új gyerekek születési arányára is kihat?"

Ne ferdítsd ki, ez elég erős csúsztatás. Senkinek, sem a felvonulásnak, sem a melegeknek, senkinek nem célja, hogy mindenkit meleggé változtasson (nem mintha lehetséges lenne btw). A céljuk az, hogy aki már EGYÉBKÉNT IS meleg, az élhessen normális, nyugodt életet. Senkit nem akarnak heteróból meleggé változtatni.

2018. márc. 17. 20:11
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

11-es gyönyörűen összefoglalta a homofóbok összes érvét. Én is hasonló tévképzeteket gondoltam a gyűlölet okának. Érdekesek ezek az "engem aztán nem zavar, de" fajta emberek, akik szerint a melegség fertőző betegség, vagy tanult dolog. És káros a családokra, meg szegény gyerekek lelki fejlődésére. Hát hogy neveljenek így tisztes gyűlölködő, homofób állampolgárt a gyerekeikből, ha szegények meglátnak a villamoson két férfit kézenfogva, és máris b_zik lesznek tőle.

Sokat javult a helyzet az elmúlt párszáz évben, de sajnos a homofóbia a rasszizmussal és társaival együtt sajnos egy nehezen kiirtható hagyomány.

2018. márc. 17. 20:49
 19/41 anonim ***** válasza:
93%

Addig nem is lehet kiirtani, amíg az emberek sötétek.

Kedvencem a ne lásson semmi homot, mert akkor a kisgyerek is homo lesz.

Érdekes a homok is hetero emberek között, “hetero” filmeket nézve nőttek fel, megse lettek heterok. Fordítva Miert működne? 😂

Az a baj, hogy sok homofobbol hiányzik a gondolkodás es a logika, ezért mondjak azt, hogy aki homofób, annak valószínűleg az IQ-ja is alacsonyabb

2018. márc. 17. 21:22
 20/41 anonim ***** válasza:
88%

"egyáltalán hogy tudja magát férfinak nevezni valaki akinek egy hasonló látványra semmi nem mozdul meg a nadrágjában --->

[link] "

Én ízig-vérig férfi vagyok, mégis az általad linkelt kép látványára semmi nem mozdul meg a nadrágomban. Erre viszont például nagyon is megmozdul:

[link]

31/F

2018. márc. 17. 22:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!