Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vajon meleg ez a főnyeremény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon meleg ez a főnyeremény srác? ☹ Minden lány szerelmes belé, konkrétan csak rá kéne mutatnia egyre, amelyiket akarja.

Figyelt kérdés

Nagyon kifinomult az ízlése, nem csak magára aggatja mindenből a legrágábbat, hanem tényleg van egy stílusa. Ritka a magyar férfiaknál...

Igazából nem tudom, hogy mit keres ezen a munkahelyen, sokan egy felsőktatási szakképzéssel, vagy egy OKJ-val vannak itt.

Ő Franciaországban járt suliba érettségi után, Sciences Po-ról van diplomája, aki kicsit benne van a felsőoktatással kapcsolatos dolgokban, az tudja, hogy milyen jó nevű suli. Franciául😏😏😏 angolul beszél.

Kb. 180 Magas, hófehér fogak, gyönyörű kék szem, sportos test.

Vajon meleg? Miért nincs csaja kb. 1 éve, amióta itt van? Pedig dolgozik itt nem egy szép lány, a szőke cicababa típustól, a szende barnán át minden féle, mindenki tud az ízlésének megfelelőt választani😂😂

Jövőhéten lesz egy buli, szerintetek gáz lenne, ha páran megpróbálnánk rámászni, csak hogy kiderítsük, hogy mi a pálya?

Arról nem is beszélve, hogy nem tudjuk honnan van ennyi pénze, saját lakás, zsír új volvo stb.

2018. febr. 28. 19:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%

Sciences Po az konkrétan olyan Franciaországban, mint itt a Corvinus.

Miért akarna bárki egy OKJ-val végezhető melóhelyen lutrizni vele Magyarországon? WTF

2018. febr. 28. 19:47
 12/24 anonim ***** válasza:
82%
Provokatív kamu.
2018. febr. 28. 19:59
 13/24 A kérdező kommentje:

Akinek ilyen ingerszegény élete van, hogy ezt kamunak gondolja, az tartsa már magában.

Aki meg elhiszi, az válaszolhat normálisan.

A további kamuzó válaszokra meg a jelentés.

2018. febr. 28. 20:00
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

ha ilyen kifinomult a férfi, akkor lehet, hogy nem átlagos nőt keres. Pl. nem olyat, aki a barátnőivel együtt rámászik.

inkább érdekes nőt szeretne valószínűleg.

2018. febr. 28. 20:24
 15/24 A kérdező kommentje:

Na jó, nem tudom miért magyarázkodok nektek, de:

-Családi okok miatt kellett hazaköltöznie

-Dolgoznak itt a hú de menő Corvinuson végzettek is

-Rosszul fogalmaztam, nem mindenki munkája OKJ-val végezhető, csak sok ilyen van. Sokféle Pozíció van.

Szimplán nem egy hú de elit nem tudom milyen cég egy luxus irodaházban, szóval értitek.

2018. febr. 28. 20:30
 16/24 anonim ***** válasza:
90%
Biztos auchan, ott szeretik a francia nyelvtudást az irodista melósoknál xd
2018. febr. 28. 20:35
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Milyen munkahely ez, ti milyen beosztásba vagytok ott és az ő beosztása milyen hozzátok képest?

Ha pl. regionális igazgató ti pedig titkárnők vagytok elképzelhető hogy nem olyan nőt akar maga mellé aki titkárnő vagy recepciós. Nem csak a külső a minden egy bizonyos színt felett. Nem minden jó pasija jut 5 nő alapból és nem mindig az valami aminek elsőre gondolnák.

Egzisztenciális aporia:

Franciaországból jött, lehet a szülei helyi értelmiségiek. Külföldön nem olyan nagy durranás egy 35000€ Volvo (10-12milla magyarul) és egy saját lakás Budapesten mondjuk 40 millióért ami 130000€.

Elképzelhető hogy a hozzátok hasonló megélhetési barátnőkből nem kér a srác, hiszen már milliós zsákként látjátok amint rátok mosolyog.

2018. febr. 28. 20:37
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

A proli baromfiudvar szimatot kapott.

Nem meleg biztosan, csak van egy színvonala amit a külföldi létnek köszönhet. Nem biztos hogy a magyar "hódipamelka féle" nők az esetei, tipikus proli ízléssel és külsővel az anyagi szimatról nem is beszélve. Lehet olyan társat keres aki olyan mint Ő, csak nőbe.

Valószínű az aranyásó pénzéhes havi 150k kereső nőktől is óvakodik akik a kocsija, lakása után csorgatják a nyálukat.

Rámászhatok, max. jól megdugja valamelyikötőket aztán másnap köszöni is elfelejt.

Sok sikert!

2018. febr. 28. 20:45
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen, gáz lenne rámászni... Munkahelyen nagyon kínos az ilyesmi utána.

Lehet nem ebben a körben keresgél, vagy van valakije, vagy tényleg meleg.

2018. febr. 28. 20:51
 20/24 Interferencia ***** válasza:
89%

Én eléggé "benne vagyok a felsőoktatással kapcsolatos dolgokban", de még nem hallottam erről az intézményről. De hogy nézem, leginkább csak politikai tudományokkal és azokhoz kötődő területekkel foglalkoznak, úgyhogy nem is csoda.

Egyébként ahogy írták is előttem, egyáltalán nem biztos, hogy nincs csaja, csak mert nem jött össze senkivel a cégből (fuck logic, illetve ebben sem lehetsz olyan biztos). De ha tényleg nincs, annak is lehet sok oka, innen biztos nem fogjuk megmondani a tutit.

Gáz lenne rámászni, ha tetszik, hívd el valahova kettesben.

Az külön szép, hogy az anyagi javak így felkeltik az érdeklődésed. Az életkorától függ, de valószínűleg jómódúak a szülei.

2018. febr. 28. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!