Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy srác. Hogyan tudnám úgy kideríteni róla, hogy meleg-e, hogy nem coming outolok neki?
Kicsit zárkózott srác, de amúgy jóban vagyunk. Ha ez számít.
Sokan melegnek gondolják, ami persze, tudom: nem jelent semmit.
De... Mégis "szempont" lehet.
Beszélgess el vele, majd valahogy tereld oda a témát és ha elfogadóan beszél róla, akkor meg csak nem hajt el téged.
A másik opció a hajad túrása, bámulások, egymás körül való forgás, hogy aztán végül ne legyen semmi, mivel senki se tesz semmit az ügy érdekében...Bocsi, ha elfogultnak tűnik, de nekem ez a tapasztalatom. Előbb-utóbb csak rá kell jönnie, hogy tetszik neked.
Sok sikert, és mesélj! :D
21/F
Ennek kb köze sincs a kérdéshez.
Hány évesek vagytok?
Amúgy szerintem, ha jóban vagytok, közeledj felé, ahogy csak tudsz. Biztosítsd a támogatásodról, öleld át, amikor úgy alakul, például ha rossz passzban van.
Akár áthívhatod aludni is magadhoz, és óvatosan éreztetheted vele a dolgot. Öleld át hosszan, mondd, hogy aludjon veled. Ha nem ellenkezik, szerintem meg is van a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!