Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívok, passzívok, hogy van nálatok ez?
Figyelt kérdés
Egy hetero kapcsolatban általában a férfi hívja meg a lányt étterembe, és fizet is.
És a melegeknél ez, hogy működik?
2018. febr. 23. 19:58
1/2 anonim válasza:
Én passzív vagyok, viszont szeretem ha ugyanolyan arányban álljuk a dolgokat :D pl ő meghív kajálni, én meg fizetem valahol a sörét
2/2 anonim válasza:
Mi már együtt vagyunk egy ideje, de nálunk érvényesül valamennyire a klasszikus, nemek szerinti szereposztás. Én az ágyban passzív vagyok, és odahaza én szoktam főzni, takarítani általában, meg az ilyen tipikus, mindennapos házimunkákat elvégezni. A párom ugyanakkor sokkal inkább műszaki beállítottságú, mint én, szóval ha szerelni kell valamit, vagy elromlik valami, akkor inkább őt kérem meg, hogy segítsen. Vagy mondjuk vezetni is ő szokott, ha együtt megyünk valahova. És ő is "udvarol" inkább nekem, szóval ő lep meg gyakrabban ajándékokkal, programok szervezésével például évfordulón vagy Valentin-napon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!