Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívok, passzívok, nektek eddig mennyi pasival volt dolgotok?
Figyelt kérdés
2018. jan. 1. 19:26
1/9 anonim válasza:
Sajnos még egy pasival sem :( 21/F/uni
3/9 anonim válasza:
Bi uni vagyok, és eddig 10 pasival volt szexuális kapcsolatom.
4/9 anonim válasza:
Bi nős vagyok és eddig 7 fiú volt
6/9 anonim válasza:
Párkapcsolatban vagyok 23 évesen 4 éve.
14-17-ig is volt kedvesem és hűséges voltam.
17-19 között ami belefért....
Kb 20-30 pasi volt meg...
8/9 anonim válasza:
59 vagyok,13 évesen volt az első,46 év alatt kb.az ezer körül jár... Mielőtt valaki megkiabálna,hozzátenném,hogy soha senkivel nem voltam párkapcsolatban,csak annyira szeretem a férfi testet,amíg bennem van.Csupán egy dolog volt fontos,a higiénia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!