Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az itt lévő passzívok (én is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itt lévő passzívok (én is az vagyok), sokszor miért hazudnak a legnagyobb méretről amivel dolguk volt?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy, olvastam olyat aki azt írta hogy neki csak a 20cm körüliek a jók, és hogy még ennél nagyobbal is volt dolga.

2017. dec. 25. 15:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt 22,5cm. Nem hazudok, fájdalmat okozott bizonyos pozban.
2017. dec. 25. 15:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
SOkan azt hiszik,hogy ezzel különlegesek lesznek...
2017. dec. 25. 15:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok, de a lányok is meg szokták beszélni sokszor egymás között, hogy a párjuknak vagy a volt párjuknak mekkora. És pláne azok hozzák fel a témát előszeretettel, akik pasijának az átlagnál nagyobb van. Sokan szabályosan büszkék rá, mintha ez az ő teljesítményük is lenne részben, hogy a srácnak mekkora farka van. :D
2017. dec. 25. 15:35
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

Nem mindenki hazudik, de sokan szeretnek túlozni vagy nem is tudják mekkora volt az a bizonyos.

Eddig kb 30 pasival voltam és nekik 12 és 21 cm közötti méreteik voltak. Amit el tudok mondani, hogy hosszasan szopni maximum a 16/4 ami nekem kényelmes, de ha dugnak, akkor 18/5 alatt szinte nem is érzem.

31 F

2017. dec. 25. 16:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam mérgetni őket.
2017. dec. 25. 17:06
 6/12 anonim ***** válasza:
9%
Gondolom rám gondolsz mivel minden poszthoz ami ilyen temahoz kapsolodik hozza szolok es igen ez nem hazugsag hogy szeretem a nagy farkakat, es igen nem allok szoba kis farkuakkal... 18cmtől állok szóba másokkal az alatt nem ... de a kedvencem az a 19-20 centisek :) attol mert nem birod a nagyot meg nem hazudik a masik en azt az elvet vallom hogy minnel nagyobb annal jobb, szoval nem az en szegyenem hogy te hazudosnak tartod aki jobb nalad es beletud ulni egy 20+centisbe...
2017. dec. 25. 17:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Utcasöpréskor ma ezen gondolkodtam, hogy mikor én belezúgtam valakibe, abszolúte nem érdekelt a farka mérete.

Nem érdekelt, hogy mekkora, milyen alakú.

Mert az ember volt a fontos, aki figyelt rám, megnevetetett, szeretett.

2017. dec. 25. 18:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretem a 20 cm fölöttieket, szerencsére a párom alatta van.

Nekem volt dolgom orbitális mérettel, és anno írtam is, hogy csak orál volt, és majd kiakadt az állkapcsom de hogy azzal engem megbaxxon az kizárt.

Nézni jó, vezetni már nem kategória.

2017. dec. 25. 20:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer voltam egy 20+-al, nem élveztem. Inkább legyen kisebb, de azt tudja jól használni a partnerem.
2017. dec. 26. 08:56
 10/12 ftf1983 ***** válasza:
100%
Ez a "méretháború" kezd komikus lenni a melegeknél, de tényleg. Az aktívok többsége kamuzik, hogy mekkora a farkuk, a passzívok meg, hogy mekkorát bírnak vagy mekkora volt bennük. Közben meg a valóság teljesen más. Van jó pár valóban nagy és vastag farkú aktív barátom (láttam a farkukat, szóval tényleg méretesek) és ők mind azt mondják, hogy a passzívoknak csak a szája nagy, de amikor ott a valóban nagy farok nem tudnak vele mit kezdeni. Nem bírják vagy csak mindenféle chems segítségével. Vagy a másik, amikor a közönség előtt előadják, hogy mekkorával szokták dugatni magukat és mennyire bírják, közben meg ha összeakadnak egy átlagos vagy kisebb méretűvel kiugranak a bőrükből örömükben, hogy végre nem fog fájni a szex és élvezni fogják. Persze a nyilvánosság előtt ezt sose vallanák be, hiszen a büszkeség és a felvágás mindennél fontosabb. Persze, most az a trend, hogy a jó szexhez nagy farok kell, de ezt tudjuk, hogy nem így van. Aki meg farokméret alapján ismerkedik és keresi az nagy Őt az meg ne csodálkozzon, hogy nem talál normális pasit.
2017. dec. 28. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!