Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 anonim válasza:
Az orál legjobb része. Nekem az kritérium hogy a passzív vállalja
12/19 anonim válasza:
Passzív vagyok, és szerintem ez a szeretkezés csúcspontja mindig, amikor a párom beleélvez a számba a végén. :)
13/19 anonim válasza:
Nekem a kotontól rám jönne a hányinger.
14/19 anonim válasza:
Én nagyon szeretem. Nagyon jó érzés. Nem tudom, hogy miért, de egyszer kipróbáltam és azóta csak úgy szeretem.
15/19 anonim válasza:
Én a "térdelő félként" közelítem meg :)
Nekem is örömet okoz ha a partnerem a szopatás végén beleélvez a számba, remélem őneki meg pláne! Ha ezt esetleg "hallhatóan" teszi, vagy közben "ráhúzza a fejem", az már csak hab a tortán. Szekszárd, Paks környékiek előnyben! :))
16/19 anonim válasza:
Hát az enyémbe is beleélvezhetne valaki....
17/19 ftf1983 válasza:
Számomra a szex, akkor igazán jó, ha az adott dolog (dugás, orál) végigmegy és nem kell kivenni pont élvezés előtt. Amúgy meg jó látni és érezni, hogy aki szopja a farkam örömmel teszi és élvezi hogy a szájába élvezek.
18/19 anonim válasza:
Ez jó kérdés az én számba gyakran élveztek és a végére megszerettem, kérés nélkül nyeltem
Mostanában sajnos csak a vizet nyelem
19/19 anonim válasza:
Nem kell azon gondolkozni, hogy mennyi jön és hova, egyszerűen csak jön, ahogy jól esik, a másik meg nyeli :) Ezért szeretem csinálni is másnak, jó érzés a számban megtapasztalni az ilyen élvezést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!