Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már valakivel, hogy nem fért be a szájába?
Nem kamu kérdés. Elgondolkodtam, ha lenne barátom, és szeretném orálisan kielégíteni, de nem férne be a számba a kukija, sehogy... Tudom, ez kicsit buta kérdésnek tűnik, de tényleg kicsire (kb. 3 cm a két fogsorom közötti táv) tudom nyitni a szám. Nem is az, hogy a (majdani) barátomnak olyan loknesziszörny méretű pénisze lenne, hanem velem lenne a "baj". Biztos nagyon kellemetlenül érezném magam, és bántana, hogy így nem tudok neki örömet okozni... Szóval értitek. Azért egy meleg kapcsolatban orálozni alap dolog, vagyis azt azért szeretik az emberek, és könnyebb és egyszerűbb is csinálni, mint az anált.
Mivel még nem tapasztaltam semmit, ezért kérdezem azokat, akikkel megesett már ilyen helyzet. Mit csináltatok? Mit kéne csinálnom? Hogy kezeljem ezt a helyzetet?
Köszönettel:
Egy kétségbeesett fiú
Szerintem csak te érzed úgy, hogy kicsire tudod kinyitni, hidd el nagyobbra nyitja ki az ember a száját, mint gondolja. :)
De ha nem és tényleg így van, akkor se ess kétségbe. :)
Vannak olyan meleg srácok, akik nem szeretik az orált, nem szeretnek szopni (tehát nem nem tudnak, csak nem akarják) mégsem dől össze a világ.
Ha lesz egy barátod és tényleg szeretni fog, akkor ez nem probléma, hidd el :)
Csak a kérdést figyelve: igen, elő, mert a franciák imádják a nagy szendvicseket, s ha másban már nem, ebben tényleg világelsők! Volt olyan szendvics, amibe alig tudtam beleharapni, nem hogy a számba befért volna a vége! ;-)
Komolyan:
Igen, de nekem inkább a hossza okozza a problémát, mert nem bírok semmit a számban tartani, valamint a vastagsága is, mert már volt rágóizom-gyulladásom, de nem ettől. Így én sem tudom alapban elég nagyra nyitni a számat, de, hogy megnyugtassalak, a helyzet majd adja, s hidd el, ha élvezed a szitut, fog menni, mert egy idő után az érzelmek felülkerekednek a testi szükségleteken. Azaz, fog sikerülni, ha örömet szerezni szeretnél neki, és nem "örömet okozni"!
Semmi baj nincs Veled, nekem is sikerült befogadnom, amit adott a Jóisten, csak szeretned kell egy kicsit az illetőt, vagy a szitut legalább, amiben ez a helyzet adódik.
És ne ess kétségbe! ;-)
33/Aktív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!