Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidéki meleg srácként hogy találjak párt?
Figyelt kérdés
2018. febr. 14. 11:06
4/14 anonim válasza:
Hol laksz?
Én sajnos kecskeméten még 1 éjszakás kalandot se találok.
5/14 anonim válasza:
Nem találsz Kméten? Pedig tele a net kmétikekkel.
6/14 anonim válasza:
Kecson vannak melegek, csak annak kb 50%-a baszik elmenni a találkozóra
7/14 anonim válasza:
Ugyan a személyes ismerkedést részesítem előnyben, de mert falun élek, kénytelen vagyok a netre hagyatkozni.
8/14 anonim válasza:
Dunaújvárosi vagyok és itt se nagyon akadnak
9/14 anonim válasza:
Nehéz. Eleve nehezebb felvállalni is a dolgot, mert vidéken egy kisebb településen jobban foglalkoznak az emberek egymással, mint egy nagyvárosban, így ha valaki nem akar önként mártír lenni, inkább titkolja ameddig lehet, mert nem akar a kibeszélések, a megbélyegzések alanya lenni.
Én is nagyon vágyom már egy kapcsolatra, de egyenlőre felvállalni is félek a dolgot, egy kapcsolattól, szextől pedig még inkább tartok, ha össze is jönne valami a másik félnek nincs türelme arra (valahol érthetően), hogy várjon még leküzdöm ezeket a félelmeket, olyan embert pedig még nem találtam, aki tudna ebben segíteni, persze valahol tudom, hogy ezt magamban kell megoldanom. :/
20/F
10/14 anonim válasza:
Székesfehérváron sem nagyon találni meleg fiút, aki komolyabbat szeretne. Marad a netes ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!