Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a srácról? (Link a leírásban)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mi a véleményetek erről a srácról?

Ismeri esetleg valaki?

[link]

Köszönöm a válaszokat! :)

2018. febr. 12. 13:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Tyűh, de paraszt feje van...
2018. febr. 12. 20:39
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se túl szimpi.
2018. febr. 12. 20:53
 13/25 anonim ***** válasza:
83%
Engem szexuálisan felizgat, mert nagyon férfias kisugárzása van.
2018. febr. 12. 20:57
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Nos szerintem kicsit kivan égve,legalábbis megviseltnek tűnik picit a feje! Lehet van már 30 éves... na de az a száj a második képen picit műre sikeredett de amúgy az a tipikus roma feje van. Nem annyira szép de csúnya is :))
2018. febr. 13. 08:38
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
huh de jo pasi...
2018. febr. 13. 16:58
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Ismerem! Ő az, aki az apjának a fia! :D

Viccet félretéve, szerintem nem rossz.

2018. febr. 13. 18:58
 17/25 anonim ***** válasza:
Olyan férfias, hogy még én is hagynám, hogy dugjunk:D
2018. márc. 2. 17:45
 18/25 anonim ***** válasza:

De hiszen ez a Peti!

A haja elég lehangoló amúgy nem rossz srác..

2018. márc. 7. 10:19
 19/25 anonim ***** válasza:

A teste jó, a rövid haj általában se valami vonzó számomra, de a fejszerkezetéhez ez tényleg nem passzol...A szemöldöke kicsit túl van szedve, mármint szerintem kicsit távol vannak, vagy nem tudom. De ez olyan dolog, ami csak első ránézésre tűnik fel, utána meg nem izgat.

A jobb alsó sarokban lévő kép szerintem aranyosra sikeredett, nekem az hamarabb megfogna egy társkeresőn, mint a felette lévő kép.

Tényleg kicsit romás arca van, ami nekem nem vonzó, de ha pl valahol találkoznánk és kiderülne, hogy egy kedves, intelligens, tisztelettudó srác, akkor adnék neki egy esélyt. Mármint nálam ez alap, hogy mindenkinek adni kell egy esélyt...

21/F

2018. márc. 7. 11:22
 20/25 anonim ***** válasza:

Úgy emlékszem láttam már ezt a roma gyereket a fehér dzsekiben a "planetromeo" oldalon.

Nekem nem tetszik ! Pedig én már idős vagyok. Gondolom én sem tetszenék neki .:)

2018. márc. 7. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!