Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed egy olyan helyes srácról akinek az *idősebb* igénytelen emberek jönnek be?
Komolyan mondom a srác nálam főnyeremény lenne, minden tekintetben. (25 éves amúgy) Kinézet, viselkedés, gondolkodás, világlátás. Nagyon odavagyok érte de folyamatosan ilyen 50-es apám korosztályával ismerkedik, ráadásul olyanokkal akiken látszik nem igazán törődnek a kinézetükkel. ( sörhas, ápolatlan arcbőr, látszik nem törődik magával stb...
És folyton ilyenekkel lóg és ez engem totál elszomorít mert így feleslegesen közeledek felé folyton látszik hogy csak barátként néz rám. Ahogy a többi hasonló korú srácra is. Hiába próbálkozott nála 2 másik ember is. :/
Igen jóképű vagyok. Legalábbis sok srác szerint. És tudom, hogy bejövök neki mert első talin mikor meglátott hirtelen elmosolyodott és megcsillantak a szemei :)
A srác amúgy jól keres, szóval tuti nem a pénzre hajt ezeknél az idősebb pasasoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!