Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a srácról? (Link a leírásban)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a srácról?
Ismeri esetleg valaki?
Köszönöm a válaszokat! :)
2018. febr. 12. 13:35
1/25 anonim válasza:
Imádom magam kategória.És feszengek is😖
2/25 anonim válasza:
Nem rossz! El tudnék képzelni vele dolgokat.
3/25 anonim válasza:
Sem az arca/feje, sem a testalkata nem bejövős.
4/25 anonim válasza:
Cigány csicska. Nem jön be bocs.
6/25 anonim válasza:
nagyon nem az esetem ez a legény. Tipikus egoista bmw-s feje van 😂😂 en ezt a tipus nem csipazom
7/25 anonim válasza:
A kisugarzasa tenyleg ilyen ,, en vagyok az isten”.
De nem nez ki rosszul, a teste nekem tetszik, egyedul a hajaba kotnek bele, nem illik a fejehez.
21l
8/25 anonim válasza:
Helyes bejön, jobb mint a sok cicafiú kik inkább már egy lányra hasonlítanak. 19/F/fullmeleg
9/25 anonim válasza:
6ossal egyetértek ment neki a zöld kéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!