Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akik csak szexet keresnek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik csak szexet keresnek, azok nem magányok?

Figyelt kérdés
Ezt azokra értem, akik azért nem keresnek párkapcsolatot, mert félnek attól, hogy lebuknak mások előtt. De teljesen elnyomni nem akarják a homoszexualitásokat, biszexualitásukat, ezért szex kalandokat keresve élik ki nemi vágyaikat.
2018. febr. 11. 23:18
 1/7 anonim ***** válasza:
39%

Nem csak ez lehet az oka a tudatos szingliségnek.

Szerintem baromira nem éri meg egy párkapcsolatban a befektetett energia,és az amit vissza kapsz.

Idővel a legtöbb kapcsolatnak úgy is vége,így értelme sincs sok elkezdeni.

Helyette élhetsz a hobbidnak,szórakozhatsz,nem szól bele senki mit csinálhatsz.

Magány?

21.században,ebben a rohanó világban,szerintem nem igazán van ideje az embernek magányosnak lenni.

2018. febr. 12. 06:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én párkapcsolatban élek. Szerintem azok nem mennek bele kapcsolatba akiknek bizonyos megtörtént dolgok miatt elveszett az emberekbe vetett hitük. A mai világban én valahol megértő vagyok ebben - ha ez az ok.
2018. febr. 12. 15:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az bizony magány. Párkapcsolat hiánya, vagy müködöképtelensége.
2018. febr. 12. 23:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem.

Én is csak azt keresek, férfival párkapcsolat számomra elképzelhetetlen.

2018. febr. 13. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:
96%

A pszichológia mai álláspontja szerint azok a melegek akik nem találnak partnert azok előbb halnak meg. Általában drog túladagolásától, alkoholizmushoz kötődő problémáktól és depresszió által elkövetett öngyilkosság miatt halnak meg. Vagyis vagy szembe néznek a problêmáival vagy előbb meghalnak.

Mint ahogy ezt az elején írtam ez a pszichológia mai álláspontja.

2018. febr. 13. 17:45
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 Azt hiszem, reális.
2018. febr. 13. 21:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Előbb,utóbb mindenki meghal:d
2018. febr. 13. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!