Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van hogy a legtöbben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van hogy a legtöbben inkább cask szexet keresnek és nem szerelmet?

Figyelt kérdés
2017. okt. 28. 12:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
mert sokkal biztonságosabb. egy kapcsolatban kiszolgáltatott az ember, mert amint érzelmeket táplálsz valaki iránt, tönkre tud tenni. a kezében vagy, még ha nem is akarod, mert az érzelmeket nem lehet irányítani.... :/ mondom ezt úgy, hogy nő vagyok, és szívem szerint egy tartós kapcsolatban lennék, de nem jön össze, pont az ilyen bonyodalmak miatt. viszont ha valakivel TÉNYLEG csak szexuálisan vonzódtok egymáshoz, nem fogtok sérülni. csak az a baj, hogy az esetek túlnyomó többségében mégis elkezd többet érezni az egyik fél..... szóval sehogyse jó.xd
2017. okt. 28. 12:15
 2/13 anonim ***** válasza:
47%
Én pl azért mert csak szexuálisan izgat egy pasi vagy mint haver. De nem tudok úgy szeretni férfit mint nőt
2017. okt. 28. 12:21
 3/13 anonim ***** válasza:
63%
bocs, nem láttam, hogy homo kategória, első voltam. xd
2017. okt. 28. 12:26
 4/13 anonim ***** válasza:
53%
Túl gyorsan lehet újat találni. Egy heteró kapcsolatot sokkal nehezebb kialakítani, de után tartósabb is lesz. Itt meg már ha picit nem olyan mint ahogy elképzelik akkor máris irány vissza a romeora és jöhet a kövi.
2017. okt. 28. 13:41
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Nem mindenki keres csak szexet.
2017. okt. 28. 15:03
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Több, évek óta együttélő meleg párt ismerek, konkrétan olyanokat is, aki gyermeket nevelnek.
2017. okt. 28. 17:57
 7/13 A kérdező kommentje:
Érdekes én úgy tudom meleg pároknak nem adnak örökbe gyereket...
2017. okt. 28. 20:19
 8/13 anonim ***** válasza:
89%
Én inkább szerelmet keresek.
2017. okt. 29. 14:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Két oka is van:

1. A férfi alapból szexet akar, és UTÁNA esetleg megismerni a másikat, majd akár bele is szeretni. Ez tudom, általánosítás, sokan nem így vannak, de általában igaz.

2. A szerelem, tartós kapcsolat az FELELŐSSÉGGEL jár; az "én" helyett a "mi" sokaknak nagyon nehéz elképzelés. Egy szexkapcsolatban nincs semmi bonyolult, megtörténik, és mehet. A szerelem nem így működik.

Magam tartós kapcsolatban élek, és nagyon szeretjük egymást. Akkor is, amikor nem minden gömbölyű, amikor a másiknak rossz a kedve, problémái vannak, harapós kedvében van, beteg, stb. A szeretet FELTÉTEL NÉLKÜLI, a szexkapcsolat pedig csupán feltételeken alapul.

2017. okt. 31. 10:12
 10/13 anonim ***** válasza:
85%
Kedves kérdező. Én olyan párt ismerek, akik együtt nevelik az egyik férfi fiát, akit válásnál neki ítéltek.
2017. okt. 31. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!