Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg pasik, ti szerelmet kerestek vagy inkább szexkapcsolatokat?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam,hogy a meleg fiúk ritkábban vannak kapcsolatban,és csak a külsőségekre mennek.Rátok mennyire igaz ez?2017. febr. 15. 13:26
1/9 anonim válasza:
Ndm hiszem hasabb emberek mint mi.
De fogalmam sincs...egy meleg ismerosom nincs
2/9 anonim válasza:
Én mindenképp szerelmet keresek. Ezért szexkapcsolatom sosem volt.
20/f
4/9 anonim válasza:
A melegek között sincsenek többen (legalábbis nem számottevően), akik csak szexet akarnak. Ez inkább a nemek közti különbségnek tudható be, a férfiak ÁLTALÁBAN gyakrabban vágynak alkalmi, vagy pusztán szexuális alapú kapcsolatokra, mint a nők. Csak egy heteroszexuális férfi ilyen téren - mivel a nők között ez az arány jóval kisebb - általában akadályokba ütközik, ezért a szexkapcsolatra irányuló vágyak nagy része beteljesületlen marad. Viszont homoszexuálisok között értelemszerűen nincs ilyen gátló tényező. Ezért tűnik úgy, mint ha a melegek szexcentrikusabbak lennének.
5/9 anonim válasza:
Én mindenképpen őszinte szerelmet keresek (csak sajnos nem találok).
27F
6/9 anonim válasza:
Csak szerelem eshet szóba nálam...De eddig még sikertelen vagyok. :(
20/f
7/9 anonim válasza:
Ha megismerek valakit,aki megérdemli a szerelmem,kedves,aranyos,odafigyelő,cuki,lehet vele rendesen beszélgetni,megértő,akkor vele megpróbálnám a kapcsolatot. De jelenleg annak is örülök,ha egy pasi cukin rám mosolyog a buszon.
14/f
8/9 anonim válasza:
Mindenki azt mondja, hogy ő irtó érzelmes és szerelmet keres, aztán valahogy mégis mindenki szexkapcsolatban köt ki. Nem láttam még pasit, aki a gyors szex helyett a mélyebb megismerés mellett szavazott volna és így esélyt adott volna egy kapcsolatnak, inkább belemennek a kalandokba, utána meg sírnak, hogy a meleg világ milyen felszínes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!