Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az hogy a25-30éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a25-30éves korosztály közül kevesen vannak akik párkapcsolatot keresnek?

Figyelt kérdés
Már lehet hogy foglaltak?

2017. okt. 5. 19:05
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Nekem például az önbizalmammal vannak nagyon nagy bajok.
2017. okt. 5. 19:08
 2/10 anonim válasza:
82%
Sziasztok, 25 éves vagyok s hiába keresek, nem találok sehol sem a korosztályomban aki párkapcsolatot szeretne. Ha van kedvetek írjatok, szívesen megtalálnám már a másik felem.
2017. okt. 5. 19:51
 3/10 anonim ***** válasza:
16%
Az első egy szerencsétlen lúzer, aki magát sem szereti így mást hogyan tudna... a második meg egy anonim oldalon keresi a boldogságot. Normálisak vagytok ti?!
2017. okt. 5. 20:55
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
3-as okostóni! Szerinted melegként hogy ismerkedjünk a neten kívül, ha nem lehet sokszor biztosra menni. A neten társkeresőn meleg oldalon legalább tényleg azok vannak akik a saját neműkhöz vonzódnak, néhány biszexszel.
2017. okt. 5. 21:23
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

Én pl. kapcsolatot keresek, de valóban kevesen vannak így, ezt én is tapasztalom.

28F

2017. okt. 5. 21:40
 6/10 anonim ***** válasza:
34%

Azért,mert még nem élték ki magukat!

Férfiaknál egy akár 40 éves korig vagy tovább is tarthat:D

2017. okt. 6. 01:33
 7/10 anonim ***** válasza:
34%

Mert félnek elköteleződni.

Meg ha kiderül akkor bélyeg.

2017. okt. 6. 01:53
 8/10 anonim ***** válasza:
82%
Mert addigra elkeltek azok az emberek. Aki meg nem, az már nem számít
2017. okt. 6. 18:19
 9/10 anonim ***** válasza:
82%

Igen, valszeg foglaltak. Akik nem a tizenéveseket hajkurásszák és komoly kapcsolatot keresnek, azok mindenképpen a már megállapodni akaró huszonöt éven felülieket részesítik előnyben. Persze biztos vannak olyan tizenévesek, akik komolyat keresnek, mert én magamból kiindulva már tizenévesként is komoly kapcsolatot kerestem...

(Az itt kialakult vitához meg annyit igen, ez egy anoním oldal, itt megtalálni a szerelmet körülbeül 1:1000-hez).

2017. okt. 6. 22:19
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert inkább kalandoznak, önmegvalósítanak.
2018. jún. 1. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!