Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online ismerkedek, személyisége nagyon megfogott egy fiúnak, de külső egyáltalán nem jön be?
Szinte ugyanolyanok vagyunk, nagyon megfogott a személyisége, pont az a lelkitárs akire vágyok. Hetek óta beszélgetünk. Nekem még nem volt senkivel semmilyen viszonyom, ő lenne az első. Sajnos az ország két részén élünk, akarnánk találkozni... de sajnos külsőre egyáltalán nem az esetem ez a fiú, szerintetek lehet így esélye egy kapcsolatra? Vagy a szex lehet még jó? Érdemes találkozzak vele? Vagy ha nem jön be, akkor a szex se menne?
Olyan igazságtalanság, miért undorodom ennyire a külsejétől? Aki meg jól néz ki, az egy tuskó... Mit javasoltok?
Szerintem is érdemes adni neki egy esélyt, ha már ennyire megfogott a lelke. :)
Találkozzatok élőben, és ja, ott úgyis kiderül, hogy a valóságban milyen. Csalókák-e a képek, esetleg valahogy mégis megfog a kisugárzása, stb. Ha nem, legalább megpróbáltátok, és nem marad ott a kétely, hogy "mi lett volna, ha"...
Egyébként a testalkatán bármikor változtathat az ember, ha nagyon akar. Csak ez zavar, hogy kicsit teltebb? Maga az arca, a vonásai tetszenek?
(Nekem is a vékony fiúk tetszenek alapjáraton, de egyszer összehozott a sors egy kicsit "husibb" sráccal, és annyira édes volt az arca, gyönyörű, huncutul csillogó a szeme, hogy nem bírtam ellenállni neki. :D És nagyon jó volt vele a szex.)
24F/A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!