Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Online ismerkedek, személyiség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online ismerkedek, személyisége nagyon megfogott egy fiúnak, de külső egyáltalán nem jön be?

Figyelt kérdés

Szinte ugyanolyanok vagyunk, nagyon megfogott a személyisége, pont az a lelkitárs akire vágyok. Hetek óta beszélgetünk. Nekem még nem volt senkivel semmilyen viszonyom, ő lenne az első. Sajnos az ország két részén élünk, akarnánk találkozni... de sajnos külsőre egyáltalán nem az esetem ez a fiú, szerintetek lehet így esélye egy kapcsolatra? Vagy a szex lehet még jó? Érdemes találkozzak vele? Vagy ha nem jön be, akkor a szex se menne?

Olyan igazságtalanság, miért undorodom ennyire a külsejétől? Aki meg jól néz ki, az egy tuskó... Mit javasoltok?

2018. febr. 10. 22:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ha tényleg úgy érzed, hogy a lelki társad és nagyon megfogott (olyan akire vágysz) akkor hiba lenne ha nem adnál neki egy esélyt. (aztán a találkozó alkalmával úgyis eldőlne a dolog)
2018. febr. 11. 00:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is érdemes adni neki egy esélyt, ha már ennyire megfogott a lelke. :)

Találkozzatok élőben, és ja, ott úgyis kiderül, hogy a valóságban milyen. Csalókák-e a képek, esetleg valahogy mégis megfog a kisugárzása, stb. Ha nem, legalább megpróbáltátok, és nem marad ott a kétely, hogy "mi lett volna, ha"...

Egyébként a testalkatán bármikor változtathat az ember, ha nagyon akar. Csak ez zavar, hogy kicsit teltebb? Maga az arca, a vonásai tetszenek?

(Nekem is a vékony fiúk tetszenek alapjáraton, de egyszer összehozott a sors egy kicsit "husibb" sráccal, és annyira édes volt az arca, gyönyörű, huncutul csillogó a szeme, hogy nem bírtam ellenállni neki. :D És nagyon jó volt vele a szex.)

24F/A

2018. febr. 11. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!