Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Online ismerkedek, személyiség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online ismerkedek, személyisége nagyon megfogott egy fiúnak, de külső egyáltalán nem jön be?

Figyelt kérdés

Szinte ugyanolyanok vagyunk, nagyon megfogott a személyisége, pont az a lelkitárs akire vágyok. Hetek óta beszélgetünk. Nekem még nem volt senkivel semmilyen viszonyom, ő lenne az első. Sajnos az ország két részén élünk, akarnánk találkozni... de sajnos külsőre egyáltalán nem az esetem ez a fiú, szerintetek lehet így esélye egy kapcsolatra? Vagy a szex lehet még jó? Érdemes találkozzak vele? Vagy ha nem jön be, akkor a szex se menne?

Olyan igazságtalanság, miért undorodom ennyire a külsejétől? Aki meg jól néz ki, az egy tuskó... Mit javasoltok?

2018. febr. 10. 22:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Ha undorodsz a külsejétől akkor a sex se fog menni ebben biztos lehetsz
2018. febr. 10. 23:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát. Ha undorodsz akkor nem érdemes vele összejönni. Én összejöttem már netről olyan pasival akinek csak a belseje tetszett és volt, hogy fájt vele a szex annyira nem kívántam viszont a lelki társam volt.
2018. febr. 10. 23:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem mindegy, hogy undorodsz a külsejétől, vagy csak nem jön be.

Ha undorodsz a külsejétől, akkor szerintem felesleges találkoznotok, időpazarlás.

Ha csak simán nem jön be, abból meg bármi lehet, ha tényleg ő a lelkitársad, idővel meg is szépülhet a szemedben.

Attól is függ a dolog, hogy milyen kapcsolatot keresel. Ha komolyat, akkor lehet ő a te embered. Ha csak szexet, akkor kizárt, egy alkalmihoz alap a külső vonzalom.

Gondolom te vagy az aktív. Ha nagyon nem jön be külsőre, keress inkább mást, rengeteg helyes passzív fiú van.

Ezenkívül az is lehet, hogy élőben jobban tetszene, mint a képeken. Lehet, hogy megfog a kisugárzása vagy valami. Egy próbát talán megér.

2018. febr. 10. 23:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem egyszerű élethelyzet!

Vagy megpróbálsz hozzászokni a gondolathoz, hogy ő ilyen, vagy bele se kezdj...

Később sokkal durvább lesz, nehezebb lesz a dolognak véget vetni...

2018. febr. 10. 23:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak külső számít neked,akkor felejtsd el!

De képzeld magad az ő helyébe,neked,hogy esne,ha csak külsőd alapján ítélne meg?

Ha semmikép nem jön be,akkor közöld vele,minél hamarabb,ne áltasd! Ez a minimum,legyél vele őszinte.

2018. febr. 10. 23:20
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
Figyelj, van az az embertípus, aki egy zsák krumplival is összejön, ha lelkiekben megvan az összhang. Mert neki az a fontos. Meg hogy "legyen" valaki mellette, mert képtelen egyedül létezni. Hát én például nem tudok így működni (nálam az esztétika elsőrendű kérdés), de sokan tudnak... Javasolni csak azt tudom, ismerd meg jobban önmagadat. Bár szerintem, ha már itt kínlódsz ezen, akkor nem fog ez menni. Egyébként pont ezért van kétféle kapcsolat: az egyiket vonzalomnak hívják, a másikat barátságnak. Barátokra, lelki társakra is szükség van, nem árt, ha olyannal is rendelkezik az ember.
2018. febr. 10. 23:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem adnod kellene neki egy esélyt. Már ha a saját storymból indulok ki, ugyanígy voltam csak mi nem az ország két részén (de volt már távkapcsolatom és azt is sikeresen megoldottunk nem azért lett vége) voltunk, eleinte nekem sem jött be sőt, de aztán találkoztunk és valahogy már nem "undorodtam" tőle (és a kép is elég más képet mutatott) sőt bevallom kicsit még jól is nézett ki, szal a kép csal :D, és erre jött a személyisége amivel le vett a lábamról. :D Azóta is együtt vagyunk :P, és a szex állati. :P

Miért baj az hogy az ország két részén laktok? Milyen távot jelent az?

2018. febr. 10. 23:50
 8/12 A kérdező kommentje:
Nekem a vékony fiúk jönnek be, ez a twink kategória. ő kicsi teltebb, a testalkata nem az a vékony típus. Valahogy teljesen ellentéte annak ami nekem nagyon tetszik :(
2018. febr. 10. 23:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem twink de csak képen láttad ami sokat torzíthat.
2018. febr. 11. 00:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Azért élőben mindenképpen érdemes lenne találkoznotok, a képek sokszor abszolút nem adják vissza hogy pontosan hogy néz ki az ember.
2018. febr. 11. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!