Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegeknek miért jó a Pride?
Miért jó a Pride?
Pont azért, amiért feltetted a kérdésed.
Ha mindent a négy fal között csinálnak, soha az életben nem fogják kivívni a társadalom elfogadását, azzal hogy elkönyveljük, hogy ez van de nem beszélünk róla, tabu még nincs megoldva a probléma.
Ahhoz, hogy valamit is elfogadjon a társadalom fel kell fogni, hogy van ilyen, meg kell érteni, érvelni kell, beszélgetni kell róla.
A Pride azoknak (sőt) is segíti az elfogadását akik amúgy ki se mennek, a négy fal között csinálják, de azért az nem jelenti azt, hogy nem fogná meg szívesen a barátja kezét az utcán vagy nem nézne szét 3-szor az utcán mielőtt egy puszit nyom az arcára.
Igenis köszönhetjük Pride-nak, hogy a társadalom legalább ilyen szintre elért.
Jó persze, ez a rendoros dolgot megertem, de ha csak egy picit is gondolkodunk.. Lesznek páran akik majd elkezdik őket sajnálni és babusgatni, de a tobbseget csak idegesíti, és minél eroszakosabban akarnak prideot, annál tobben fogják elitelni őket, ráadásul ezzel a provokacioval csak azt érik el, hogy a normális melegeket is elitelik. Ha az utcán állok és odajon hozzám két srác, akik normálisan oltozkodnek, de melegek, mégsem hangoztatják, pont nem érdekel, segítek nekik vagy beszélgetek velük.
Ezzel a Pridedal akárhogy is nézzük, több öngólt lőnek...
Nemtől, kortól, szexuális beállítottságtól függetlenül mindig voltak, vannak, lesznek provokatív,polgárpukkasztó emberek, akiknek az okoz örömet, hogy más embereket felidegesítenek.
A Pride lényege az lenne, hogy a heteroszexuális emberekben lerombolja a más szexuális beállítottságú (pedofilia kivételével) emberekkel kapcsolatos sztereotípiákat. A Pride önmaga paródiája lenne, ha kinézet alapján szűrné a felvonulókat.
A felvonulók 80-85%-a teljesen átlagos, hétköznapi ember sima utcai ruhában, melyben elmenne mellettetek eszetekbe se jutna, hogy ő nem heteroszexuális. Azonban az emberek, s a média nem ő rájuk, hanem azokra koncentrál, akik elütnek a tömegtől, hiszen ők azok, akik "érdekes". Hiszen melyik generálna beszédtémát, vagy nézettséget a youtube-on: egy átlagosan kinéző, öltözködő, és ezáltal a többségbene teljesen "elvesző" homoszexuális, vagy egy "EMMA vagyok" figura, aki részegen és/vagy bedrogozva vonaglik a tömegben hülyét csinálva magából?
Egyébiránt a 4 fal dologgal kapcsolatban mindig jót mosolyogtam, mert a hétköznapi életben, ha nem úgy nézel ki, mint akire ránéz a macska és megdöglik, akkor a környezeted érdeklődik a magánéleted iránt. Ha huzamosabb ideig egyedülálló vagy, akkor bizony elindulnak a pletykák. És onnantól kezdve hiába akar valaki diszkréten élni, nem tud.
Lehet ismerkedni, szórakozni.
Pride és pride között is van különbség.
Az ausztrál Mardi Gras az egyik legnagyobb ilyen rendzevény tulajdonképpen már önmaga is nagy buli.
Olyasmi mint a Rio-i karnevál.
Számos híresség jár oda.
Én is elvegyültem a tömegben nem mindenki Ádám kosztümben vagy apró bugyiban táncos de tényleg látni jó pasikat nem is egyet.
Jó hangulat, jó pasik, egy látványos, kulturált felvonulás.
Ha nem úgy nézel ki hogy rádnéz a macska és megdöglik" - :DDD
Ez most nagyon jót vagy nagyon rosszat jelent a kinézetben? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!