Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegeknek miért jó a Pride?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegeknek miért jó a Pride?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek. Nekem nincs bajom a melegekkel, amíg utcán normális emberek és az egyéni dolgaikat 4 fal között csináljak, sőt, nekem is van meleg ismerősöm és róla először meg se mondtam, hogy az, de könyörgöm.. Miért kell verni magukat az olyanoknak akik kijarnak? Miért kell provokálni az embereket?

2018. febr. 9. 07:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%
igen van ez a része mikor szerzetes ruhás stb stb, de miért nem emlited a az ingben elegánsan vonuló egyetemistákat? vagy az üres babakocsit toló lezbikusokat? csak arról tudsz amit egyes politikai pártok és foci szurkolók szajkóznak....
2018. febr. 9. 09:05
 12/21 anonim ***** válasza:
92%
Birom hogy olyanrol mondtok velemenyt, amirol fogalmatok sincs. Hanyan neztetek meg a prideot akar tavolrol a sajat szemetekkel? Az itthoni pride kb 1%-a van figyelemfelkelto ruhaban. Es semmifele nyalas-falas nincs. A kormanybarat media szereti ezt felnagyitani, sokszor kulfoldi kepekkel. A tobbseg itthon igenis bekes, atlagember-tomeg, semmi provokacio nincs. Miert ne lehetne unnepelni azt, hogy milliok milliofelek vagyunk?
2018. febr. 9. 09:36
 13/21 anonim ***** válasza:
89%
Utsó hagyjad úgyse ertik benyelnek mindet amit alfahirek kurucz infon es 888 on latnak
2018. febr. 9. 09:42
 14/21 anonim ***** válasza:
97%
A Stonewall lázadás emlékére rendezik. Egy meleg szórakozóhely vendégei fellázadtak, az őket zaklató homofób rendőrök ellen. Mindenki tudta hogy az egy meleg szórakozóhely a rendőrök mégis oda jártak. Letartóztatták őket,nyilvánosságra hozták a nevüket, és egyéb módokon alázták a melegeket.
2018. febr. 9. 09:43
 15/21 anonim ***** válasza:
95%

Miért jó a Pride?

Pont azért, amiért feltetted a kérdésed.

Ha mindent a négy fal között csinálnak, soha az életben nem fogják kivívni a társadalom elfogadását, azzal hogy elkönyveljük, hogy ez van de nem beszélünk róla, tabu még nincs megoldva a probléma.

Ahhoz, hogy valamit is elfogadjon a társadalom fel kell fogni, hogy van ilyen, meg kell érteni, érvelni kell, beszélgetni kell róla.

A Pride azoknak (sőt) is segíti az elfogadását akik amúgy ki se mennek, a négy fal között csinálják, de azért az nem jelenti azt, hogy nem fogná meg szívesen a barátja kezét az utcán vagy nem nézne szét 3-szor az utcán mielőtt egy puszit nyom az arcára.

Igenis köszönhetjük Pride-nak, hogy a társadalom legalább ilyen szintre elért.

2018. febr. 9. 09:53
 16/21 A kérdező kommentje:

Jó persze, ez a rendoros dolgot megertem, de ha csak egy picit is gondolkodunk.. Lesznek páran akik majd elkezdik őket sajnálni és babusgatni, de a tobbseget csak idegesíti, és minél eroszakosabban akarnak prideot, annál tobben fogják elitelni őket, ráadásul ezzel a provokacioval csak azt érik el, hogy a normális melegeket is elitelik. Ha az utcán állok és odajon hozzám két srác, akik normálisan oltozkodnek, de melegek, mégsem hangoztatják, pont nem érdekel, segítek nekik vagy beszélgetek velük.

Ezzel a Pridedal akárhogy is nézzük, több öngólt lőnek...

2018. febr. 9. 10:19
 17/21 anonim ***** válasza:
32%
h megmutassuk a mocskos heteróknak h kik a kirájook hahaha éjjen a pride
2018. febr. 9. 11:09
 18/21 anonim ***** válasza:
90%

Nemtől, kortól, szexuális beállítottságtól függetlenül mindig voltak, vannak, lesznek provokatív,polgárpukkasztó emberek, akiknek az okoz örömet, hogy más embereket felidegesítenek.

A Pride lényege az lenne, hogy a heteroszexuális emberekben lerombolja a más szexuális beállítottságú (pedofilia kivételével) emberekkel kapcsolatos sztereotípiákat. A Pride önmaga paródiája lenne, ha kinézet alapján szűrné a felvonulókat.

A felvonulók 80-85%-a teljesen átlagos, hétköznapi ember sima utcai ruhában, melyben elmenne mellettetek eszetekbe se jutna, hogy ő nem heteroszexuális. Azonban az emberek, s a média nem ő rájuk, hanem azokra koncentrál, akik elütnek a tömegtől, hiszen ők azok, akik "érdekes". Hiszen melyik generálna beszédtémát, vagy nézettséget a youtube-on: egy átlagosan kinéző, öltözködő, és ezáltal a többségbene teljesen "elvesző" homoszexuális, vagy egy "EMMA vagyok" figura, aki részegen és/vagy bedrogozva vonaglik a tömegben hülyét csinálva magából?

Egyébiránt a 4 fal dologgal kapcsolatban mindig jót mosolyogtam, mert a hétköznapi életben, ha nem úgy nézel ki, mint akire ránéz a macska és megdöglik, akkor a környezeted érdeklődik a magánéleted iránt. Ha huzamosabb ideig egyedülálló vagy, akkor bizony elindulnak a pletykák. És onnantól kezdve hiába akar valaki diszkréten élni, nem tud.

2018. febr. 9. 11:39
 19/21 anonim ***** válasza:
90%

Lehet ismerkedni, szórakozni.

Pride és pride között is van különbség.

Az ausztrál Mardi Gras az egyik legnagyobb ilyen rendzevény tulajdonképpen már önmaga is nagy buli.

Olyasmi mint a Rio-i karnevál.

Számos híresség jár oda.

Én is elvegyültem a tömegben nem mindenki Ádám kosztümben vagy apró bugyiban táncos de tényleg látni jó pasikat nem is egyet.

Jó hangulat, jó pasik, egy látványos, kulturált felvonulás.

2018. febr. 9. 16:03
 20/21 anonim ***** válasza:
50%

Ha nem úgy nézel ki hogy rádnéz a macska és megdöglik" - :DDD

Ez most nagyon jót vagy nagyon rosszat jelent a kinézetben? :DDD

2018. febr. 9. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!