Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegeknek miért jó a Pride?
Nem vagyok meleg.
A pride nem egy reklám. csak szeretnék, ha őket is elfogadná a társadalom. Te miért jársz az utcán kézenfogva a csajoddal? Erre is lehetne momdani, ne az utcán éld ki a szexualitásod. Kb a melegek is ennyit szeretnének. ne legyen gond kézuenfogva járkálniuk.
Mindenki tudja hogy a magamutogatás, provokáció a cél.
Elég megnézni s tavalyit.
#5 Jogi fórumokon nem lehet kiharcolni a társadalom elfogadását.
Már rég nem a jogról szól a kérdés, mert a környezett adott. Csak a társadalmunk jó része bigottakból, és homofóbokból áll. Vonuljanak csak. Ez olyan mint az egyénen a sokk terápia.
Hetero lány.
Nem vagyok meleg, és szerintem szánalmas. Ez már nem a jogokról , hanem a magamutogatásról szól. A heterók se csinálják azt, hogy egymást szopják mindenki előtt az utcán, fényes nappal. Undorító dolog és én nagyon elítélem
19L
Kedves 6-os. Ha primitívnek számítok azért, mert elítélem azt, amikor hátul kivágott szerzetes csuhában úgy vonul fel valaki, hogy kilóg az alfelébe feldugott pávatoll-csokor, és mindezt fényes nappal a főváros közepén, akkor az vagyok. Felvonulni többféleképpen lehet, de így pl pont nem.
Jelzem semmi bajom a melegekkel, több barátom is ezt a tábort erősíti, de igen, ebben a formában ez abszolút értelemben vett provokáció. Fel lehet öltözni "melegesen" is persze, de azért használjuk már a fejünket, vannak határok.
Ja és a kézen fogva sétálást kérem ne keverjük már ide, tőlem sétálhatnak kézen fogva a férfiak, nem hinném, hogy bárkinek itt ezzel lett volna problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!