Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegeknek miért jó a Pride?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegeknek miért jó a Pride?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek. Nekem nincs bajom a melegekkel, amíg utcán normális emberek és az egyéni dolgaikat 4 fal között csináljak, sőt, nekem is van meleg ismerősöm és róla először meg se mondtam, hogy az, de könyörgöm.. Miért kell verni magukat az olyanoknak akik kijarnak? Miért kell provokálni az embereket?

2018. febr. 9. 07:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%

Nem vagyok meleg.

A pride nem egy reklám. csak szeretnék, ha őket is elfogadná a társadalom. Te miért jársz az utcán kézenfogva a csajoddal? Erre is lehetne momdani, ne az utcán éld ki a szexualitásod. Kb a melegek is ennyit szeretnének. ne legyen gond kézuenfogva járkálniuk.

2018. febr. 9. 07:41
 2/21 anonim ***** válasza:
16%
Nem jó nekik. Csak erősíti a sztereotípiákat. Az egyetlen célja a magamutogatás.
2018. febr. 9. 07:57
 3/21 anonim ***** válasza:
8%
Teljesen egyetértek a kérdezővel. Én tiszteletben tartom a másságukat, de minek a Pride. Éljék az életüket, ahogy mások... akkor vonulhatnának a kék szeműek, a mozgáskorlátozottak, a 70 év feletti minimálnyugdíjasok megbénítva a várost.
2018. febr. 9. 08:07
 4/21 anonim ***** válasza:
88%
A jogaikért vonulnak, ami másoknak adott, pl házasság, öröklés, stb. a parádé rész az figyelem felkeltés, különben le se szarnák az egészet.
2018. febr. 9. 08:14
 5/21 anonim ***** válasza:
5%
Bocsánat, csak reagálnék...a jogaikért nem vonulni kell, hanem megfelelő fórumokon " küzdeni". Sőt , szerintem nagyon sok emberben pont ez a vonulósdi vált ki ellenszenvet, tehát a melegek inkább öngólt lőnek ezzel...
2018. febr. 9. 08:22
 6/21 anonim ***** válasza:
63%
Ilyen primitiv országokban igen talán öngól!
2018. febr. 9. 08:28
 7/21 anonim ***** válasza:
10%

Mindenki tudja hogy a magamutogatás, provokáció a cél.

Elég megnézni s tavalyit.

2018. febr. 9. 08:40
 8/21 anonim ***** válasza:
83%

#5 Jogi fórumokon nem lehet kiharcolni a társadalom elfogadását.

Már rég nem a jogról szól a kérdés, mert a környezett adott. Csak a társadalmunk jó része bigottakból, és homofóbokból áll. Vonuljanak csak. Ez olyan mint az egyénen a sokk terápia.

Hetero lány.

2018. febr. 9. 08:40
 9/21 anonim ***** válasza:
13%

Nem vagyok meleg, és szerintem szánalmas. Ez már nem a jogokról , hanem a magamutogatásról szól. A heterók se csinálják azt, hogy egymást szopják mindenki előtt az utcán, fényes nappal. Undorító dolog és én nagyon elítélem

19L

2018. febr. 9. 08:59
 10/21 Lassmich Ruhe ***** válasza:
12%

Kedves 6-os. Ha primitívnek számítok azért, mert elítélem azt, amikor hátul kivágott szerzetes csuhában úgy vonul fel valaki, hogy kilóg az alfelébe feldugott pávatoll-csokor, és mindezt fényes nappal a főváros közepén, akkor az vagyok. Felvonulni többféleképpen lehet, de így pl pont nem.

Jelzem semmi bajom a melegekkel, több barátom is ezt a tábort erősíti, de igen, ebben a formában ez abszolút értelemben vett provokáció. Fel lehet öltözni "melegesen" is persze, de azért használjuk már a fejünket, vannak határok.

Ja és a kézen fogva sétálást kérem ne keverjük már ide, tőlem sétálhatnak kézen fogva a férfiak, nem hinném, hogy bárkinek itt ezzel lett volna problémája.

2018. febr. 9. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!