Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok azokról az emberekről, akik meleg társkeresőre intim képeket tesznek ki magukról?
Figyelt kérdés
Nos, nekem van egy alapvető erkölcsi normám.
Itt nem a félmeztelen képről van szó, mert azzal semmi baj, mert például ez a félmeztelen kép készülhetett strandon is, azt megértem.
De ha valaki direkt olyan intim képet tesz ki, esetleg a privát mappájába tölt fel 18+ képeket magáról, és párkapcsolat a célja, ti azt mennyire veszitek komolyan?
Én valahogy úgy érzem, hogy gyakorlatilag már látta az egész meleg közösség az oldalon az intim testrészeit,, és valamiért elveszti az érdeklődésemet az egyén, tehát valahogy taszít az erkölcsi romlottsága az illetőnek, és gondolhatom mennyire lehet értelmes.
Bár lehet nekem túl magas az erkölcsi mércém, nem tudom.
2018. jan. 24. 20:21
11/13 anonim válasza:
5-ös vagyok, arra akartam kilyukadni amit a 9-es leírt. Nem tartom ördögtől valónak ha társkeresőn van meztelen képe, de azt kizárólag akkor küldöm, ha úgy látom jónak.
12/13 A kérdező kommentje:
Én csak akkor támogatom az intim képet, ha az illető nem azonosítható be róla, tehát az arca nem látszik (vagy ki van takarva), és csak az intim rész kerül előtérbe.
2018. jan. 25. 15:53
13/13 Lacás1976 válasza:
4 éve élek párkapcsolatban és több mint 5 oldalon vannak fenn képek a farkamról. Párom is tudja persze. Szerintem prűd vagy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!