Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk! Ti mit szólnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk! Ti mit szólnátok egy ilyen sráchoz?

Figyelt kérdés
Aki szexben inkább aktív szeret lenni, de a párkapcsolatban pedig inkább szereti ha ő a női fél, és gondoskodnak róla, házias, stb.
2018. jan. 22. 11:43
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Már megint kezditek? Nincs női fél. Egy homoszexuális kapcsolat, azért homoszexuális, mert két FÉRFI, vagy két NŐ alkotja. Ennyire szegényes a szókincsed, hogy nem tudod másképp kifejezni magad? Vagy szimplán magad sem érted mi a lényege a dolognak? És ezt most minden rosszindulat nélkül írom, mint meleg a - gondolom - melegnek.
2018. jan. 22. 11:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló! Akkor te hogyan fejeznéd ki? És ha már itt vagy válaszolhatsz a kérdésre is. :)
2018. jan. 22. 11:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom az ilyen fel állást, de szerintem egy meleg kapcsolatban elégé megoszlik az ilyen dolgok. Nem "női fél" inkább én úgy fogalmaznák , hogy gondoskodóm vagy háziasabb oldalt preferálod.
2018. jan. 22. 12:40
 4/9 anonim ***** válasza:
97%

Tipikus heteró viselkedés, hogy a férfi csak döglik munka után sörös korsóval a kezében a TV előtt. Persze ilyen lehet meleg kapcsolatban is, hogy az egyik ilyen, a másik házias, de én még NEM láttam ilyet, általában megosztják egymás közt a háztartási dolgokat.

Egyre több heteró kapcsolatban is megoszlik a házias viselkedés, ennek szociológiai alapja is (szűkül a "gender gap", nem olyan élesen elkülönülők/változóban vannak a nemi szerepek, metroszexualitás, ... stb).

2018. jan. 22. 14:10
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem is helyes az a kifejezés hogy női fél. Mivel olyan mint egy nő ami a viselkedését/szokásait illeti. Az én párkapcsolatomba is a pasimé a férfi szerep az enyém a női szerep és ezt nem csak szex terén mondom hanem úgy az élet minden részére igaz. Attól még ugyanúgy férfi maradok de én képviselem a kapcsolatunkba a női szerepet szóval tőlem nem várhatja el hogy olyan dolgokhoz értsek mint pl: kocsik,szerszámok és a tipikus pasis dolgok. De én se várhatom el hogy tudjon főzni vagy mosni. Szóval egyértelmű hogy ki viseli otthon a nadrágot. Attól hogy melegek vagyunk hetero kapcsolatból kerültünk ki szóval a meleg kapcsolatokba is megvan a “nő” és a férfi.
2018. jan. 22. 14:24
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
A hetero kapcsolatokban is lehet egy férfi házias, és a nő kicsit keményebb. Pl. sok háztartásban a férfi szokott főzni, mert a nő nem olyan ügyes. Ettől még a szerepek nem cserélődnek fel, hiszen senki sem mondja meg, hogy kinek mi a szerepe egy kapcsolatban. A meleg kapcsolatokban nincs női fél, inkább gyengédebbnek hívnám őket, akik igénylik a gondoskodást, a szeretetet. Lehet, hogy nincs minden kapcsolatban ilyen fél, de az is lehet, hogy két ilyen félből áll az egész. Szerintem nem kéne ennyire bekategorizálni mindenkit, mindenki legyen önmaga.👍🏽
2018. jan. 22. 15:46
 7/9 anonim ***** válasza:
92%

Időpont ma 15:46

Nagyon szépen megfogalmaztad az utolsó mondatot! Teljes mértékben egyetértek.

2018. jan. 22. 15:52
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem értem miért nem lehet felfogni, hogy a homoszexuális kapcsolatok nem a heteroszexuális kapcsolatokat, azok koncepcióját akarják utánozni. Teljesen más alapon működik, vagy két férfi, vagy két női fél van. Olyan sincs, hogy valaki “helyettesíti” a nő vagy a férfi szerepét, épp az a lényeg hogy a melegeknek erre nincs szükségük(amúgy meg ébresztő, a 21. században vagyunk, már nem a női nemhez kapcsolódik a mosás, főzés, házvezetés, és nem férfi nemhez a kocsik, sport, szerelés)
2018. jan. 22. 21:10
 9/9 anonim ***** válasza:
80%

Ha két "férfi" férfi alkot egy párt, akkor nincs férfi/női szerepfelosztás.

Ha egy férfias férfi meg egy határozottan lányos személyiségű fiú / genderqueer / MTF alkot egy párt, akkor meg lesz férfi/női szerepfelosztás, ha nem akarják is.

Mit nem lehet ezen érteni?

Ha valaki a két állítás közül bármelyiket is vitatja, akkor létező embereket fog nem létezőnek tekinteni...

2018. jan. 22. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!