Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Ti mit szólnátok egy ilyen sráchoz?
Már megint kezditek? Nincs női fél. Egy homoszexuális kapcsolat, azért homoszexuális, mert két FÉRFI, vagy két NŐ alkotja. Ennyire szegényes a szókincsed, hogy nem tudod másképp kifejezni magad? Vagy szimplán magad sem érted mi a lényege a dolognak? És ezt most minden rosszindulat nélkül írom, mint meleg a - gondolom - melegnek.
2018. jan. 22. 11:46
2/9 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló! Akkor te hogyan fejeznéd ki? És ha már itt vagy válaszolhatsz a kérdésre is. :)
Én imádom az ilyen fel állást, de szerintem egy meleg kapcsolatban elégé megoszlik az ilyen dolgok. Nem "női fél" inkább én úgy fogalmaznák , hogy gondoskodóm vagy háziasabb oldalt preferálod.
2018. jan. 22. 12:40
Tipikus heteró viselkedés, hogy a férfi csak döglik munka után sörös korsóval a kezében a TV előtt. Persze ilyen lehet meleg kapcsolatban is, hogy az egyik ilyen, a másik házias, de én még NEM láttam ilyet, általában megosztják egymás közt a háztartási dolgokat.
Egyre több heteró kapcsolatban is megoszlik a házias viselkedés, ennek szociológiai alapja is (szűkül a "gender gap", nem olyan élesen elkülönülők/változóban vannak a nemi szerepek, metroszexualitás, ... stb).
2018. jan. 22. 14:10
Szerintem is helyes az a kifejezés hogy női fél. Mivel olyan mint egy nő ami a viselkedését/szokásait illeti. Az én párkapcsolatomba is a pasimé a férfi szerep az enyém a női szerep és ezt nem csak szex terén mondom hanem úgy az élet minden részére igaz. Attól még ugyanúgy férfi maradok de én képviselem a kapcsolatunkba a női szerepet szóval tőlem nem várhatja el hogy olyan dolgokhoz értsek mint pl: kocsik,szerszámok és a tipikus pasis dolgok. De én se várhatom el hogy tudjon főzni vagy mosni. Szóval egyértelmű hogy ki viseli otthon a nadrágot. Attól hogy melegek vagyunk hetero kapcsolatból kerültünk ki szóval a meleg kapcsolatokba is megvan a “nő” és a férfi.
2018. jan. 22. 14:24
A hetero kapcsolatokban is lehet egy férfi házias, és a nő kicsit keményebb. Pl. sok háztartásban a férfi szokott főzni, mert a nő nem olyan ügyes. Ettől még a szerepek nem cserélődnek fel, hiszen senki sem mondja meg, hogy kinek mi a szerepe egy kapcsolatban. A meleg kapcsolatokban nincs női fél, inkább gyengédebbnek hívnám őket, akik igénylik a gondoskodást, a szeretetet. Lehet, hogy nincs minden kapcsolatban ilyen fél, de az is lehet, hogy két ilyen félből áll az egész. Szerintem nem kéne ennyire bekategorizálni mindenkit, mindenki legyen önmaga.👍🏽
2018. jan. 22. 15:46
Időpont ma 15:46
Nagyon szépen megfogalmaztad az utolsó mondatot! Teljes mértékben egyetértek.
2018. jan. 22. 15:52
Nem értem miért nem lehet felfogni, hogy a homoszexuális kapcsolatok nem a heteroszexuális kapcsolatokat, azok koncepcióját akarják utánozni. Teljesen más alapon működik, vagy két férfi, vagy két női fél van. Olyan sincs, hogy valaki “helyettesíti” a nő vagy a férfi szerepét, épp az a lényeg hogy a melegeknek erre nincs szükségük(amúgy meg ébresztő, a 21. században vagyunk, már nem a női nemhez kapcsolódik a mosás, főzés, házvezetés, és nem férfi nemhez a kocsik, sport, szerelés)
2018. jan. 22. 21:10
Ha két "férfi" férfi alkot egy párt, akkor nincs férfi/női szerepfelosztás.
Ha egy férfias férfi meg egy határozottan lányos személyiségű fiú / genderqueer / MTF alkot egy párt, akkor meg lesz férfi/női szerepfelosztás, ha nem akarják is.
Mit nem lehet ezen érteni?
Ha valaki a két állítás közül bármelyiket is vitatja, akkor létező embereket fog nem létezőnek tekinteni...
2018. jan. 22. 22:23
Kapcsolódó kérdések: