Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólnátok egy "kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok egy "kicsit más" sráchoz?

Figyelt kérdés

Elsőre furcsa lehet a kérdésem. Én anyuka vagyok akinek van egy PKU-s (fenilketonúriás) kisfia. Ez egy anyagcsere betegség ami azzal jár,hogy a fehérjében található fenilalanint nem tudja a szervezeze feldolgozni. Ha a szervezetében az évek alatt nagy mennyiség jut belőle (mert egy egész keveset lehet neki) akkor testi és szellemi fogyatékos LENNE. De nem lesz,mert hogy erre van diéta amit ha szigorúan betart(unk) akár 3 diplomás agysebész is lehet.

Tehát a kérdésem az lenne,hogy titeket zavarna,ha egy ilyen fiúval randiznátok? Ennek ellenére (persze ha egyébként szimpatikus) összejönnétek vele? Együtt tudnátok vele élni? (Átvitt értelemben).

Nehezen beszerezhető,drága alapanyagok. Utcai fagyi,tölcsér,éttermek,hús,hal,sajt (növényi sajt igen),magvak,kenyérfélek (minden sima lisztes dolog),nem pku-s csoku kilőve. De még a bab,borsó,lencse,gersli,tojás,tej... is.

Persze sok mindent lehet helyettesíteni csak főzni kell meg sütni az utolsó kenyeret is :)

2016. dec. 18. 16:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha szeretném, elfogadnám. Persze ettől még biztos baromi nehéz lenne. De gondolom azt nem várná el a srác, hogy a másik is ilyeneket egyen miatta.

Az már kérdéses, hogy milyen esély van arra, hogy neki is beteg babája szülessen, mennyi az esély az öröklődésre, mert ha nagy, akkor nem mernék így gyereket vállalni vele

2016. dec. 18. 16:12
 2/4 anonim ***** válasza:
A kisfiad felnőttként majd szépen megtanulja ellátni magát, és talál olyan munkát amiből ki is tudja fizetni az alapanyagokat. Ez nem a barátnője dolga. Főleg nem 2016-ban és akkor amikor a gyereked felnőtt lesz. Minden egyébben ugyanolyan mint bárki más, miért ne jönnének össze vele?
2016. dec. 18. 16:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna, nem ettől függne, hogy összejöjjek vele, vagy nem. Persze biztos drágák az alapanyagok, viszont elvárnám, hogy ne én fizessem ki és főzzek rá. Tudjon főzni, hiszen ő tudja, hogy mi a jó neki és mi nem, én persze segítenék neki. :-)
2016. dec. 18. 16:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy nagyon fontis tanácsot adnék viszont: ne csinálj belőle anyuci pici fiát! Oké, hogy neki nehezebb lesz, de ne tolj mindent elé, mert akkor viszont tényleg nehezen fog párt találni, hiszen a lányok nem egy kisfiút keresnek párnak, hanem önálló férfit :)
2016. dec. 18. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!