Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok egy ilyen sráchoz, lányok?
Tudom hogy sok ilyen kérdés van, de pont ezért én is beállok a sorba :)
Stílusra inkább átlagos vagyok pár kiegészítővel (egy-két karkötő, kendő a nyakamban, övemen egy két dolog).
beszédes vagyok, és elvileg jó a humorom is. Bulizós vagyok, de nem a szórakozóhelyes, hanem csak haverokkal tábortűz mellé kiülni és inni egy-két sört típus.
belső tulajdonságokat nem írok, mert igazából az első benyomásról való vélemények érdekelnek :)
Képet privátban tudok küldeni.
Nos ezt elég átlagosan leírtad :) Habár lehet hogy mindenkinek más az átlag...
Stílus megfelelő, hidd el nem sokan buknak se a hippikre se a rockosokra szóval átlagos jó, nekem és ahogy észrevettem legtöbb barátnőmnek is a szimpla farmer póló átlagba fekete fehér szürke szóval alap színek amik bejönnek, na szóval ez így kezdésnek jó, a beszédesség már alapból jó mivel nem szeretek és sokan más lányok se kezdeményezni, de ha megtörik a jég be nem áll a szám, na ez mellékes..
A tábor tűzeset még bulinak nem igazán nevezném , ez még pont jó, mondjuk a bulival sincs nagy baj mert sok lány eljár szórakozó helyekre is, bele értve engem is,így nem ítélkezem senki felet, mert jogom nincs hozzá. Külsőnél ami fontos az összkép ápoltság.
Képet pedig nem kérek ugyanis most csak a szöveges részekre figyeltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!