Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezen lehetne változtani?
Nem rég valottam be magamnak hogy meleg vagyok és én inkább szeretnék nem meleg lenni....tudom ezt nem szeret/nem szeretnék kérdés de én szeretnék barátnőt..családot...feleséget..gyerekeket...
Ezek mennyiben lehetségesek?

Szia!
Én is pont ugyanezzel a problémával küzdök.Szeretnék olyan életet élni,amit leírsz de a vágyaim akadályoznak benne...Nem szeretnék meleg lenni.:( Egyszerűen én nem szeretném ezt a végtelen ürességet és magányt ami ezzel jár.Hiába propagálja nagyrészt ideológiai okokból a legtöbb pszichológus,hogy ez kizárólag genetika és senkinek nincs visszaút.Sok kutatás kiderítette,hogy sokaknál környezeti,családi..stb. okai is vannak, csak ideológiai okokból ezeket a kutatások alig-alig kapnak teret.Ha valami környezeti hatások hatására ilyen irányba ment,akkor az bizonyos esetekben megváltoztatható.Sosem állítanám,hogy mindenkinek sikerülhet,de én azt vallom,hogy mindenkinek járna az a jog,hogy eldönthesse,hogy kér.e ebből.És ha ő nem melegként szeretne élni,legalább a lehetőségét kapja meg,hogy ezen változtatni tudjon.(Nem kényszerből,hanem saját akaratból).Én beszéltem már olyan segítőkkel,akik hasonlóan gondolkodnak és szimpatikus a gondolkodásuk.Amennyiben van kedved beszélgetni,írj!

Még hiába vallottad be magadnak hogy meleg vagy, nem fogadtad el magad, sőt amit leírsz elég homofób gondolatok. Ez gyakori ha olyan környezetben nőttél fel ahol a norma megkívánja a család-feleség-gyerek modellt és minden deviáns életformát mélységesen elítél. Ha meleg létedre ezt fogod követni, soha nem leszel boldog. Ahogy előbb írták, idegroncs leszel.
Először próbáld meg saját magadat elfogadni. Mert nem vagy defektes vagy selejt. És nem hiszem el hogy tényleg feleségre vágysz és arra hogy p*nát dugjál.

Ha minden kétséget kizárólag meleg vagy, akkor egészen biztosan nem lehet rajta változtatni.
Itt egyébb opciók maximum akkor merülhetnek fel, ha esetleg biszexuális vagy így valamilyen mértékben képes vagy heteroszexuális kapcsolatra.
De az igazság az, hogy ez jó eséllyel nem így van, szóval sokat nem érdemes rajta gondolkodni.
Legfőképp mert ebbe az elképzelésbe menekülni elég nagy hazugság lenne önmagadnak, ami csak még több kárt tudna okozni.
Én ehelyett azt javaslom próbáld megismerni önmagad, elfogadni, felfedezni, próbálj ki egy kapcsolatot és menet közben majd rájössz mi a legjobb neked, utána pedig ráérsz még azzal foglalkozni, hogy feldolgozd nem lesz heteró kapcsolatod.
Amúgy meg melegként rohadtul lehet családod szóval nem kell ilyen tévképzetektől rettegni.

4-es vagyok.
6-os,nem tudom miért kell rögtön azzal vádolni,hogy milyen sok kérdés ír ki...stb.Egyrészt ez egy szabad felhasználású oldal,ha így lenne az sem lenne probléma.Másrészt ez egy annyira nehéz dolog,hogy teljesen érthető,hogy feltesz ilyen kérdést.Ez egy fontos és nagyon nehéz kérdése az életnek,és nem olyan egyszerű,hogy "fogadd el magad" és kész.Szerteágazó és nehéz dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!