Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A meleg ismerősöm mindig azzal jön, hogy 2 férfi között az anális szex egy "természetes biológiai folyamat". Főleg akkor rossz ez amikor eszem. Nem ítélem el a melegeket, de én nekem a gyomrom felfordul tőle = (
Nem azzal van baj, hogy az ismerősöd meleg, hanem azzal, hogy egy érzéketlen, tapintatlan bunkó paraszt. Ezt így legközelebb a pofájába vághatod, szó szerint.
Amúgy meg valószínűleg meg akar téged dugni.
Nem akar, elmondása szerint nem jövök be neki, mert neki nem az izmos férfiak, hanem a 60 kg/185 cm es madarak jönnek be.... megjegyzem hálistennek :D Az szerinte olyan jóóó férfias.... mondjuk ezen azért vagyok kicsit megsértődve, mert nekem gyak azt mondta, hogy nem vagyok jó pasi, mire én ez szubjektív, mire ő, hogy a melegeknek jó az ízlése és neki is kiválló, mivel azok a zenék tetszenek neki amiket több 100 millióan néznek meg youtube-on. Mellesleg így kezdődik egy ilyen "diszkurzus"...
Hello.
Hello.
Jaj Krisz ( én vagyok), képzeld, nem akarom mondani, de olyan jó pasival voltam, hogy még mindig a seggemben érzem a farkát, akkora volt neki....
Fuj, ez undorító, ezt hagyd abba. ( ez vagyok én)
Ő erre: Miért? Ez egy természetes BIOLÓGIAI folyamat, nem betegség, és különben is, a gyerekes dolgaidtól meg én undorodom, amikor mesefilmet vagy videójátékot linkelsz, az ugyan olyan undorító mint az ha én kinyalom a spermámat egy jó pasi seggéből.
xD
Szerintem is undorító a fenélnyalás,főleg,hogy még van is ott valami.
Pedig én is meleg vagyok.
Kb annyira undorító,mintha egy nő fenekét nyalná ki valaki..
Az említett meleg ismerősöd egy tahó. Ez tény.
Illetve lehet, hogy valami leküzdhetetlen komplexusa van magával.
Szerencsére a melegek többsége diszkrét, udvarias.
25/f/bi/Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!