Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti kipróbálnátok az új realisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kipróbálnátok az új realisztikus férfi szexrobotot?

Figyelt kérdés

Az átlagos guminőkkel és társaikkal ellentétben, ők már különböző pózokat vehetnek fel, imitálják a mozgásokat és még az orgazmust is el tudják játszani.

Szilikonos bőrükben a szenzoroknak köszönhetően válaszolni tudnak az érintésre, és néhány modellnél már előre beprogramozható a személyiség és az érzelmek.

Akár alkalmuk helyett ez is megtenné? Az arca és a fxrok mérete egyedi igényekkel rendelhető.

Írjatok kort is, úgy érdekesebb :)

#Szexrobotot #meleg. Homo.
2018. jan. 11. 12:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Fràszt kapnék ha egy ilyennel maradnék kettesben.Nem bíznék meg benne.Belegondolni is rémàlom.Ràadàsul az igazit ugysem pótolhatja semmi.
2018. jan. 11. 14:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez a robot csak a gyors ürítésre jó a férfiaknál,de egy szeretkezést nemhinném hogy ki lehet vele vitelezni hiszen ahhoz érzelmek kellenek,amit normális esetbe egy tárgy iránt nem érez az ember. Igen tudom hogy első sorban nőknek van tervezve, de amit a kérdező feltett kérdést arra nem a válaszom. Igen csábító hogy a pénisz méretet is lehet igény szerint megválasztani, hogy mindig kéznél van de mivan azokkal a férfiakkal mint jómagam akik nem szeretnek elélvezni szex közbe,igen passzív vagyok és igen tényleg nem szeretek elélvezni szex közbe, szóval nekem az a jó ha a másik elélvez és ennyi. De ez a robot igazi valódi élvezést nemtud végrehajtani ami nyilván nekem azért sem lenne jó mert az nem valódi,nem miattam van “orgazmusa” a robotnak vagyis nem én idéztem elő mint egy húsvér emberből hanem ez belé van programozva. Mivel nekem az a lényeg hogy a másiknak jó élményt és érzést okozzak így ez a robot számomra hasznavehetetlen porfogó lenne.
2018. jan. 11. 15:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is ma láttam ezt a tények videót, gondoltam rá, hogy én is kiírom a kérdést. :D Amúgy meg sztem nagyon költséges is lenne kipróbálni, egy élethűbb műanyag férfi szexbaba (ami nem robotizált) is olyan 1-2 százezer ft a szexboltban. :O
2018. jan. 11. 17:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenne lehetőségem ingyen kipróbálni akkor megtenném, de amúgy nem tudnék tükörbe nézni ha ennyi pénzt fizetnék egy ilyen robotért. :D

20/f

2018. jan. 11. 18:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Szóval senki nem venne egyet. :) Amúgy én is kipróbálnám :)
2018. jan. 11. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!