Mit gondoltok? Szerintetek realisztikus lenne? Kép.
Dehogy.. Ezt csak úgy mondod te kis huncut. xD
Köszönöm, hogy időt szántál rám. És köszönöm szépen a véleményedet, örülök ha kívülállok ilyen véleményel vannak.:)
Irigy, undok tini troll vagyok, ezért azt mondom, hogy ronda firka ez, én viszont szép vagyok, főleg a lelkivilágom.
De egyébként nem.
Valójában tényleg szépre sikerült!
Köszönöm.:) Mondtam, hogy elkapkodtam azért, lett ilyen sz*r...
Ti kutyátok? Nem értem...
Nagyon becsületesen lemásoltad, de elég könnyű feladatot választottál, amiből nehéz megállapítani a valódi képességeidet. Én annyit látok ebből, hogy van türelmed, ügyességed, de elég fejletlen az eszközkezelésed, gyerekesek a vonalaid.
Sokkal többet mondana viszont, ha azt mutatnád meg, hogyan készítesz tanulmány portrét.
A realizmus egy eszmei irányzat. Festészetben, rajzban módszertan. De az igazi kérdés, mi a mondanivaló? Jelen esetben ez akkor állapítható meg, ha önmagadtól rajzolsz. Bármit. Majd az mutatja meg, miként vélekedsz a világról.
Én azt mondanám, az első próbán átmentél, érdemes folytatni. De ne feled, a cél, a mondanivaló a lényeg. A többi csak a kifejezés technikája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!