Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a férfi ideálotok (meleg srácok)?
Átlagos magasságú legyen, vagy valamivel magasabb (172-185)
Lehet szőrös de csak minimálisan legyen az. Nem várom el tőle hogy mindenhol borotválja magát, de ne legyen bear.
Legyen vékony de nem az a fogpiszkáló féle, hanem akin van egy kis izom, de nem testépítő feeling. Inkább legyen szálkás.
Rasszra nem tudok mit mondani. A fekete férfiak nagyon nem tetszenek, ez az egy biztos.
Nagyon bejön ha valakinek relative világos bőre van és mellé fekete haja. Ezért imádom az ázsiaiakat (kínai, japán, koreai stb fiúkat)
Nem, nem minden ázsiainak van kis pénisze.
Igazából nem vagyok nagyon válogatós, aki már átlagos, nem csúnya, annak van esélye.
De tegyük fel hogy megütöm a főnyereményt, akkor ők tetszenek:
Testalkatra átlagos vagy izmos. (De ha izmos, akkor ne az a felpumpált). Mindenhol legyen szőrös, ha lehet ne borotválja. A farka nem olyan fontos, ne legyen túl nagy, mert az minden szempontból kényelmetlen.
Arcra férfiasan nézzen ki. Model arc nem kell. Jó ha van rajta pl. borosta.
Austin Butler az ideálom hosszú hajjal, de amúgy mindenkiben másvalami fog meg, a lényeg, hogy legyen viszonylag magas, mivel én is az vagyok, és lehetőleg kicsit nagyobb darab nálam, mivel én elég vékony vagyok. ja, a borosta az plusz pont!
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!