Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furán néznétek a párotokra ha bevallaná nektek hogy amíg nem voltatok együtt rendszeresen szexuális segédeszközzel elégítette ki magát?
Off:
Kettes, hatos, nyolcas:
Tegnap este olvastam a kérdést és nagyon ledöbbentem, hogy a többiek miért pontozták le a válaszodat. Egyáltalán nem értettem, hogy miért pontoztak le ennyire Téged.
Pontosan úgy értelmeztem én is a kérdést, ahogy Te. Eszembe sem jutott, hogy van egy másik értelmezési módja is a kérdésnek. Most már látom, hogy valóban kétféleképpen értelmezhető a kérdés. :)
(Viszont szemantikailag, nyelvtanilag egyik esetben sem helyes az "amíg" kötőszó használata. Az "amíg nem voltatok együtt" helyesen valahogy kb. így hangozna - a kérdés szándékától és tartalmától függően:
1. mielőtt megismertétek volna egymást/összejöttetek volna
vagy
2. amikor már együtt voltatok, de nem volt lehetőségetek szexuális együttlétre, akkor...)
Szóval tényleg kétféleképpen értelmezhető a kérdés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!