Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Furán néznétek a párotokra ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furán néznétek a párotokra ha bevallaná nektek hogy amíg nem voltatok együtt rendszeresen szexuális segédeszközzel elégítette ki magát?

Figyelt kérdés
2018. jan. 8. 00:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%

Off:

Kettes, hatos, nyolcas:

Tegnap este olvastam a kérdést és nagyon ledöbbentem, hogy a többiek miért pontozták le a válaszodat. Egyáltalán nem értettem, hogy miért pontoztak le ennyire Téged.

Pontosan úgy értelmeztem én is a kérdést, ahogy Te. Eszembe sem jutott, hogy van egy másik értelmezési módja is a kérdésnek. Most már látom, hogy valóban kétféleképpen értelmezhető a kérdés. :)

(Viszont szemantikailag, nyelvtanilag egyik esetben sem helyes az "amíg" kötőszó használata. Az "amíg nem voltatok együtt" helyesen valahogy kb. így hangozna - a kérdés szándékától és tartalmától függően:

1. mielőtt megismertétek volna egymást/összejöttetek volna

vagy

2. amikor már együtt voltatok, de nem volt lehetőségetek szexuális együttlétre, akkor...)

Szóval tényleg kétféleképpen értelmezhető a kérdés. :)

2018. jan. 8. 14:40
 12/13 A kérdező kommentje:
Bocsi a félreérthető kérdésért én úgy gondoltam MIELŐTT még összejöttök a párotokkal. De a másik értelmezésre adott válaszok is érdekesek, én mindenkit felpontoztam! :)
2018. jan. 8. 16:23
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés teljesen egyértelmű szerintem. Ebben a formájában azt jelenti hogy van két kapcsolatban lévő ember és amíg távol voltak egymástól az egyik valamilyen segédeszközzel masztizott.
2018. jan. 8. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!