Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok számára izgató ha két fiú együtt van?
Figyelt kérdés
Úgy értem hetero fiúknak is tetszik ha két lány egymással csinálja2017. dec. 29. 20:22
1/11 anonim válasza:
Annyira nem gyakori hogy lányoknak tetszen két srác együtt mint fordított esetben, de biztos akad olyan lány is akinek bejön.
3/11 anonim válasza:
A hiábavalóságban mi a vonzó? Én oda biztosan nem kellek, akkor mi vonzó van benne?
4/11 anonim válasza:
Sok lány van akinek ez bejön, de nem mind ismeri be. 😁
Nekem is tetszik,és én nem szégyenlem. Néztem is már élőben. 😍😍😍 Csak néztem! Imádtam 😍
6/11 anonim válasza:
És miért kell lepontozni azt akinek nem jön be?
7/11 anonim válasza:
Nekem eszméletlenük.
Irtó szexi.
25N
8/11 anonim válasza:
Gondolom elég sok lánynak igen.
A shounen ai és jaoi mangákat, animéket is leginkább heteroszexuális lányok nézik, mint ahogy a meleg témájú filmek nézői is sokszor nagyobb százalékban hetero lányok, mint melegek.
Nem vagyok amúgy sem lány, sem hetero, de öhm, azért talán az ilyen témák nézettsége viszonylag objektív képet ad a lányok "véleményéről".
Persze gondolom, hogy sokuknak nem jön be a dolog.
10/11 Barbie0022 válasza:
Nekem bejön, szeretem ha két srác egymást kényezteti. Élőben még nem láttam ilyet, csak a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!