Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Előfordult már veletek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már veletek, hogy nyilvános wc-ben arra lettetek figyelmesek, hogy valaki beállt mellétek és a farkatokat nézi?

Figyelt kérdés
Velem már többször előfordult, hogy azt vettem észre, hogy durván stírölnek. Egyszer volt olyan srác akinek viszonoztam, helyes volt és megmozgatta a lőcsöt, a fülkébe invitált a szemével, abba viszont már nem mentem bele. Ti hogy reagáltok ilyen esetben?

2018. jan. 7. 18:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
25%
Tudtommal a szomszéd szeme világa és az én piszoárom között van egy tekintetelválasztó faldarab. Továbbá a kezemet is tudnám úgy tenni, hogy minél inkább takarjon. Szóval ha látni akarna, igen látványosan el kéne kezdenie áthajolgatni onnan a helyiről. Nekem viszont kifejezetten robbanékony és agresszív tud lenni a természetem, ha nem jól kezelek le egy szituációt.
2018. jan. 9. 12:08
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én csendes természet vagyok és amúgy is hízeleg a májamnak ha valaki kikezd velem akár csak vibrálás szintjén is érzem hogy néz, a piszoárok között lófax sincs nemhogy elválasztó fal :D

De engem az sem izgat ha valami szánalomra méltó kövér vagy vénfax bámul nekem hízeleg úgysem kap meg soha...:D

2018. jan. 9. 12:42
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Nekem volt már párszor, de borzasztó igénytelennek tartom az olyan embereket, akik képesek ott csinálni, mennyi ember megfordul ott... Örülök ha tudok pisilni aztán gyorsan jövök is ki onnan. Undorító szerintem aki ezt teszi, nálam ha jól nézne ki is elvágja magát ezzel, hogy erre képes.
2018. jan. 9. 13:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
többször is
2019. okt. 25. 11:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt ilyen. lesz is ilyen Gond nélkül megnézem a pasi farkát. Olyan is volt hogy félig állt neki és verni kezdte. De volt olyan is aki akkor élvezett el(privibe is irhattok)
2020. ápr. 15. 18:07
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

ilyen előfordult már veletek??

[link]

2020. ápr. 21. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!