Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek, hogy nyilvános wc-ben arra lettetek figyelmesek, hogy valaki beállt mellétek és a farkatokat nézi?
Figyelt kérdés
Velem már többször előfordult, hogy azt vettem észre, hogy durván stírölnek. Egyszer volt olyan srác akinek viszonoztam, helyes volt és megmozgatta a lőcsöt, a fülkébe invitált a szemével, abba viszont már nem mentem bele. Ti hogy reagáltok ilyen esetben?2018. jan. 7. 18:51
1/16 anonim válasza:
Pofán vágtam volna úgy hogy a fal adja a másikat.
3/16 anonim válasza:
Egyszer, de akkor nem mertem viszonozni amit azóta is bánok. :D
5/16 anonim válasza:
Sajnos nem, és sajnos nem vonzó pasik stíröltek...
6/16 anonim válasza:
Velem is többször előfordult, de nem reagáltam rá. Ezek mélyigénytelen pasik, a legalja.
8/16 anonim válasza:
Mélyigénytelen...:D
Sajnos az akkor 33 éves George Michael nem nálam próbálkozott....:DDD
Még azóta is closeted gay lenne szerintem...:D
9/16 anonim válasza:
Igen volt ilyen. Gond nélkul megnéztem a pasi farkát. Olyan is volt hogy félig ált neki és verni ezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!