Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szerettek csókolózni?
Figyelt kérdés
Én imádok csak nincs kivel
18/f p
2018. jan. 6. 22:19
11/19 anonim 

válasza:

Én is elég finnyás vagyok, de egy vékony, helyes szőrtelen sráccal egész jó érzés :)
12/19 anonim 

válasza:

Nem is értem azt aki nem szereti csinálni. AZt főleg nem aki más csinál, de csókolozni nem akar. Ha valakinek a száját nem kívánom akkor más sem. :)
14/19 Lacás1976 

válasza:

41 éves meleg pasi vagyok.
Igen szeretek, de nem feltétlenül első alkalommal. A csók nálam kicsit intimebb dolog. Ha egy pasi tetszik illietve tetszett régen mert most már párkapcolatban élek sokszor megdugtam az első randin de nem mindig csókolóztam vele. Persze volt akivel igen.
15/19 anonim 

válasza:

Szeretek. De nem mindegy, hogy kivel. Valakinek a csók csak egy csók, nekem viszont a csók (más is írta) az egy intimebb dolog.Valahogy más, mint a lenti dolgok. De mivel most van kivel, így nagyon. Szerencsére ő is ilyen típus. Van, hogy egy fél órás-órás szex alatt alig van pillanat mikor ne csókolóznánk. Kivéve ha más megy oda. :)
19/19 anonim 

válasza:

Miért jó megcsókolni a másikat? Nem elég egy sima aktus smár nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!