Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt ez a haverommal? Most akkor ő meleg?
Tavaly nyár elején ismertem meg egyik haveromat, amúgy én elég könnyen barátkozós fajta vagyok szóval nem nagy cucc ez nálam. Közös ismerősök révén amúgy. És hát jóba lettünk mert tök jó arc amúgy nagyon jókat lehet vele hülyülni meg nagyon okos srác szóval szimpi na. Sőt sokszor még csajozgattunk is mármint elmentünk ide oda többen és én is meg ő is összeszedtünk egy csajt ilyen is volt. Tehát nem lehet meleg mert volt barátnője pár hónapja szakítottak.
És az utóbbi időbe is észrevettem már meg jobban belegondolva régebben is, hogy tesz rám megjegyzéseket főleg ha be van b**szva. Bár akkor sok ismerősöm "bemelegszik" szóval gondoltam ja...ez ilyen. Szilveszterkor volt ez az eset, hogy egyik ismerősünknél aludtunk sokan én meg ő egy szobába a földön ilyen pléd szerű cuccon. Én a kis Calvin Klein gatyómba mint mindig és ilyet szól: "mmmmmm ez igen" mondom magamba "oké..." aztán elkezdett beszélni valamit már nem emlékszem (én is ittas voltam) jókora csönd kb 20 perc majd mikor azthittem elaludt gondoltam kiverem. Mert én amúgy szinte minden elalvás előtt kiverem :D Meg voltam koleszos is szóval ott is mindenki verte össze vissza a szobába szóval nekem ez nem gond. Erre egy idő után elkezdi,hogy te vered? Mondom jaja zavar? De mondta, hogy nem. Én meg csinálom magamba ugye fej hátradöntve csukott szemmel, erre érzek valami hideg fuvallatot és láttam, hogy felemelve tartja a plédet és nézi, mondom hülye vagy??? de hogy ő csak meg akarta nézni!!! Aztán elkezdte ő is verni!! Én meg abbahagytam és megkérdeztem, hogy mivan te rám vered most vagy mi? Erre csak röhögött, hogy dehogy is. "De amúgy g**ci helyes vagy" "meg kb ilyen farkat képzeltem el neked" (ÉRTITEK Ő EZEN KÉPZELEG???). De nem tudtam erre mit mondani... Inkább elfordultam aztán próbáltam aludni. Kicsit lesokkoltam.
Másnap reggel meg azóta is úgy viselkedik mintha semmi sem történt volna. De akkor este teljesen hülye volt. Értitek a problémát... Most mit gondoljak? Ilyen lehet egy csajnak, hogy nem tudja, hogy az illető barátkozni akar-e vele őszintén vagy meg akarja dugni?! Szerintetek? Mert én tényleg bírom őt de nem tudok azóta úgy nézni rá és emiatt rosszul érzem magam. Nem zavarna ha meleg lenne csak nemtom... Rossz volt, hogy így rámnyomult meg az, hogy felemelte a takarót... A pia erre sztem már nem mentség. Ráírjak ezzel kapcsolatban? Amúgy azóta valamiért flegmább is velem. Szerintetek?

nem hiszem hogy meleg lenne mivel irtad hogy volt barátnője, bizony kétség kivül biszex.
lehet hogy megoldhatta volna másképp is a dolgot de mivan ha eddig nem merte és az alkohol hatására kicsit bátrabb lett, nem hiszem hogy haragudni kéne rá, én még a közös hokiban is benne lettem volna :D

Haverod biszex, ennyi. Te pedig feleslegesen adtad alá a lovat azzal, hogy elkezdted kiverni mellette, már annak fényében mindenképp, hogy ez téged ennyire zavar.
Ha úgy érzed szükséges, beszéljétek meg a történteket.
De igazából, nem értem ez miért frusztrál ennyire.

21:17, ez most miért ilyen drasztikus? Nem voltál gondolom soha kolis :D
A lepontozás nem én voltam

Tényleg nem voltam kolis :( és talán tényleg túl drasztikusan fogom fel, nem tudom, valahogy megviselnek az ilyenek
Másfelől pedig azt gondolom a kérdezőről, hogy egy nárcisztikus attention bitch :D -fiúban persze

Én kollégista vagyok.
Nem tudom. Nálunk illetlen és undorító dolognak számít a szobában verni, még akkor is, ha nincs bent senki, nem hogy mások előtt.
Ha valaki rájön, kimegy halkan a wc-re bezárkózik és lehetőség szerint feltűnésmentesen kiveri.
Onnantól kezdve, hogy te elkezdted gyakorlatilag előtte verni, meg se lepődj a dolgon, csak magadra vethetsz, hogy ez történt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!