Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben a haverommal úgy aludtunk, hogy ő közben
átölelt, jelentheti azt, hogy meleg?
2017. jan. 18. 10:17
Te meg hagytad... van még kérdés ? :D
2017. jan. 18. 10:28
Nem feltétlenül. Egy nem büdös hálótárs adhat olyan nyugalom érzést, ami mellett lehet élyen aludni.
2017. jan. 18. 10:38
Nem csak jelentheti, hanem jelenti.
2017. jan. 18. 12:16
Jelentheti, de ettől még nem feltétlenül az. Engem is megölel bármikor a legjobb hetero barátom.
2017. jan. 18. 23:03
Jelentheti. De azt sem hiszem, hogy teljesen hetero, mert ő nem alszik együtt más pasikkal átölelve. Bi vagy meleg.
2017. jan. 19. 13:10
én élveztem amikor haverral együtt aludtam meztelenül
2017. jan. 21. 10:01
Nem ettől nem vagy meleg. Manapság a melegség nem elfogadott, de mégsem rejtett dolog mint régebben, így minden férfiak közötti érzelmi megnyilvánulást b!!zisnak tartanak. Manapság a férfiak el van idegenedve egymástól, főleg a 30 as korosztály. Régen nem így volt.
Velem is volt hasonló: 16 éves voltam és a sulival táborozni mentünk egy nógrádi faluba. A táborban sátraztunk és voltak többen a tanárok ismerősei, volt tanítványai közül. Volt velünk egy katona is, dél-szláv háborúban is szolgált, harcolt. Busszal mentünk valahova és nagyon álmos voltam, már dőltem le a buszülésről. A katona ült mellettem és mondta hajtsam a fejem a mellkasára, na én heteróként úgy aludtam hogy rádőltem egy férfira. :) Évekkel ezelőtt ez tök normális volt. Se a suli, se a tanárok nem akadtak ezen fel. Nem voltam leb!!zizva.
Szóval nyugodtan aludhatsz a haveroddal összebújva ez erősítheti az összetartást köztetek.
2017. jan. 21. 10:59
Utolsó. Én is úgy vettem észre, hogy a fiatalabb korosztálynál már természetesebb, ha a fiúk pl megölelik egymást, jobban kifejezik az érzéseiket, ez már nem számít melegségnek. De az egy kicsit furi, hogy együtt is alszik a másik fiúval heteroként. Ha nők aludnának együtt, az sem egy nagyon heteros dolog szerintem. Lehetnek bi hajlamai, de ebben nincsen semmi szerintem.
2017. jan. 21. 12:01
szerintem pedig ez nem furi, belefér. Persze lehet bi hajlam a kérdezőben vagy a haverjában, de ez nem akkor jön ki, hogy együtt aludtak. Ez azelőtt is meg lehet bennük. A mai 20-25 éves korosztály, teljesen máshogy viselkedik, mint a 30-40-esek egymással. Sztem két férfi attól nem lesz meleg, ha intimebb dolgot csinálnak. Egyértelműen akkor meleg valaki, ha lefekszik egy fiúval. Sőt én örülök, hogy nem gátlásosak a fiatalok, hanem közvetlenek egymással.
2017. jan. 21. 20:04
Kapcsolódó kérdések: