Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Amennyiben a haverommal úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amennyiben a haverommal úgy aludtunk, hogy ő közben átölelt, jelentheti azt, hogy meleg?

Figyelt kérdés
Nekem még soha nem mondta, hogy az lenne, vagy még csak nem tudja magáról, vagy csak nem meri nekem elmondani, de ez akkor is valahogy fura volt :D
2017. jan. 18. 10:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nem kell ahhoz lefeküdni senkinek egy fiúval, hogy meleg legyen, de ha lefekszik akkor sem feltétlen meleg, mert biszex is lehet.

Az átöleléses együtt alvás szerintem már túlzóan intim, ez azt jelenti, hogy kedvelik egymás társaságát és nem csak belsőleg, lelkileg, hanem esztétikusan vagy szexuálisan is. Én úgy gondolom, hogy egy olyan férfi, akinek semennyire nem tetszenek a férfiak, nem fog odabújni hozzá és együtt aludni vele. De ebben akkor nem értünk teljesen egyet.

2017. jan. 21. 20:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja és persze, hogy nem akkor jön ki. Nincs olyan, hogy "kijön" a bi hajlam, mert az addig is jelen volt. Ez evidens..
2017. jan. 21. 20:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
7: Részegen aludtunk úgy együtt a full heteró legjobb barátommal, hogy rajta csak alsónadrág volt, rajtam meg alsónadrág és póló, és átkaroltuk egymást a sátorban fekve.
2017. jan. 22. 09:03
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Hm, akkor megnyugodtam, nincs velem semmi baj, ha ezt nem tartom melegesnek. Amúgy ebben a táborban egy 4 személyes sátorban 6-an zsúfolodtunk össze, igaz lányok-fiúk vegyesen és egymás hegyén hátán aludtunk. Aztán egyetem alatt is mentünk az évfolyammal kirándulni és volt, hogy 4-en aludtunk fiúk egy összetolt ágyban alsónadrágban. Nincs ebben semmi. Örülök, hogy kezd visszajönni a férfias összetartás, és nem akadnak fel manapság egy együtt alvástól. Szerintem azok b!ziznak, ha megtudják valakiről hogy együtt aludtak egy fiúval, akik látensek és ezt nem fogadják el magukban. A legnagyobb homofób hőzöngők, a legnagyobb melegek/biszexek.
2017. jan. 22. 10:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet h mélyen aludt és közben átölelt akaratlanul is...
2017. jan. 25. 16:33
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak akkor vonzódna a fiúkhoz, ha egy ilyen szituációban nagyon rád akaszkodott volna, és elkezdett volna vagy simogatni, vagy csókolgatni téged, vagy a kettőt szinkronban. De mivel tovább nem merészkedett, így kétlem, hogy meleg lenne. Az se biztos, hogy ilyen hajlamai lennének. Lehet, hogy az öt szeretetnyelv (lsd. minőségi idő, elismerő szavak, szívességek, ajándékozás, és testi érintés) közül a testi érintést preferálja. De lehet, csak én gondolom így. Remélem, tudtam segíteni!
2017. szept. 24. 18:34
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha meleg volna, akkor fel is állt volna neki, még álmában is.

Én sokáig anyukámmal aludtam, és mindig átöleltem, csak úgy tudtam elaludni. Inkább valami ilyesmi lehet a dologban.

2018. jan. 4. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!