Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális vágy elfojtására, minimalizálására van valamilyen gyógyszer?
Lehet hülyén hangzik a kérdés, de borzasztó folyamatosan küzdeni a vágy ellen, jó lenne, ha valami segítene ebben, mondjuk valamilyen gyógyszer!
Közel 40 éves vagyok, fiatal fiúk mozgatják meg a fantáziámat, leginkább a 18 alattiak! Folyamatosan küzdők ellene! Eddig nem valósult meg, bár nagyon szeretném, de nem teszem meg!
Kínoznak a gondolatok, a vágyak, ezért keresek valami szert, ami ebben a küzdelemben a segítségemre lehetne!
Persze tisztában vagyok vele, hogy 14 év a beleegyezési korhatár, és egy esetleg 14 év felettivel folytatott szexuális kapcsolatnak, ha abba mindkét fél önszántából beleegyezett, annak jogi következménye nem lehet, de akkor is zavar, hogy például egy 15-16 éves kelt bennem szexuális vágyat!
Erre szeretnék megoldást, hátha van valakinek ötlete, hogy lehetne a szexuális vágyat valahogy megszüntetni!
Nekem épp nem jön be, a kérdezőnek adtam tanácsot, de rengeteg gyönyörű srác van és lány is!, akinek egyáltalán nincs pattanása.
Viszont a tini kor egy olyan különleges esszenciával bír, ami miatt megértem hogy sokan buknak rá...
Egyszer van az életben és nem megismételhető.
Sosem fogsz úgy kinézni mint 14-20 éves korod között.
Esetleg 22-ig.
11: De igen, a mai szépészeti beavatkozásoknak köszönhetően ugyanúgy nézhetünk ki, mint fiatalabbként!
Lásd az időtlen Chert! Az arca olyan, mint fiatalként.
Nézd meg közelről...úgy néz ki mint egy múmia ahogy a többi agyonbotoxolt nála 30 évvel fiatalabb is.
Ha ugyanúgy néznél ki 22 évesen mint 44 évesen akkor nem volna értékbeli különbség egy 22 éves egy 30 éves között, mivel már 3-4 évente iszonyat sokat változik és öregszik az arc!
Anyám évek óta használja a világ legdrágábbnak kikiáltott krémeti és igen volt Botox injekciója is és baromira nem látom rajta hogy 35 nek látszódna...
Ha mellé állítanak egy olyan nőt akinek ápolatlan az arca kb úgy néz ki mint a 66 os út Amerikában akkor anyám fog fiatalabbnak látszani de ennél többet nem lehet elérni vele.
A fiatalság örökre elmúlik igazából már 30 éves korban ezért keresi mindenki a minél fiatalabbat.
Fiatalon az is szép aki optikailag nem tökéletes...
Öregen meg az sem szép aki valaha az volt...
(Alain Delon, Claudia Schiffer vagy a szétbotoxolt Cindy Crawford a lottyadt, rottyantott combjaival meg a hasával és mennyi személyi edző meg plasztikai sebész van körülöttük...
Ne tévesszen meg a fotoshop mert az nem a valóság.
A 25 nagyon fiatal én 23 évesen a 39 éves párommal élek monogám kapcsolatban.
De mindenki a fiatalt szereti...
Én azt mondom nem kell átesni a ló túlsó oldalára mert minél inkább erőlteti valaki annál rosszabban néz ki...
Sosem értettem meg pl a agyon szolizott, műkörmös, műmellű, erőltetetten nőies jó harmincas spinéket, sosem fognak felérni egy természetesebb kinézetű vagy sokkal fiatalabb lányokhoz és kész.
Meleg srácok között szerencsére nem találkoztam még olyannal aki agyon operáltatná magát hogy ugyanolyan vénnek de agyon operáltnak látszódjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!