Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszer szedés vagy kúp használat?
A kúp kiegészítő védekezésre szolgál,nem alkalmas egyedüli fogamzásgátlásra.
Ha már eleve tervben van a gyerek,akkor jó,viszont ha nem,akkor ne próbálkozz vele.
#1!
Ha tervbe van a gyerek akkor minek kéne a kúp kiegészítésnek?
Kérdező!
Ha megfelelően, előírásoknak megfelelően használod a kúpot, az teljesen hatékony.
Akik az mellett teherbe estek, kivétel nélkül nem előírás szerint használták, vagy nem is használták, csak valamit ugye mondani kell a nődokinak, nehogy felelőtlennek tartsa őket..
Soha nem használnék kúpot. Egyrészt, mert nem bízom bennük, egyáltalán nem is biztonságosak. Illetve nem időzítve szeretem az együttlétet. Elég gáz, hogy egymásra vagytok kattanva, elmész a kúpért és közlöd, hogy akkor most 10 percig nyugi van. Nekem a kedvem is elmenne tőle. Arról nem beszélve, hogy orális szexnél is baromi előnytelen, ha éppen úgy alakul. Illetve nagyon sokaknál okoz irritációt, ezáltal csípő, égő érzést.
De szerencsére nem csak ez, meg a tabletta létezik. Ott az óvszer. Annál legalább azonnal észreveszed, ha hiba csúszik a gépezetbe és még ott van az esemény utáni tabletta, illetve egy pillanat műve felhelyezni.
#6 már másfél éve párommal élünk sokat dolgozunk szóval lenyugodtak a kedélyek annyira hogy 10 percig képes vagyok esetleg én őt kényeztetni vagy ilyesmi jól hangzik az egyszerűsége végett viszont ez hogy a gyógyszer havi naponta végig szedni kell ez meg csak bemegy és intézi a dolgát fura .. gumit el is lehet felejteni szörnyű !!! Irtam ragaszkodom a "szabad" együttlétekhez
de azért köszönöm a véleményed
5-ös vagyok..
A fogamzásgátló tabletták hátránya, hogy eleve nem 100%-osan védenek a terhesség ellen, a betegségek ellen meg egyáltalán nem.., viszont a mellékhatásai kőzt, daganat, trombózis, és sok egyéb előfordulhat..
A gumit én is utálom, nagyon hervasztó dolog..
A kúpot több bnőmmel használtam meg a feldugható tablettát is próbáltuk de az csípő érzés annak aki kicsit is érzékeny...
A kúp jó, csak 10-15 perccel az aktus kezdete előtt fel kell dugni és hanyatt fekve kell lenni, nehogy kicsússzon..minden újabb menet előtt új kúpot kell feldugni..éveken keresztül használtuk és nem lett terhes.. Egyébként véd néhány bakteriális fertőzéstől is..
Konkrétan úgy csináltuk, hogy kinyaltam őt, aztán feldugta a kúpot, aztán dugás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!