Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gyógyszer szedés vagy kúp...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszer szedés vagy kúp használat?

Figyelt kérdés
Másfél éve szedek kb Jangee tablettát védekezésre különösebben semmi testi vagy lelki akármilyen változást nem vettem észre szimplán nm görcsölök úgy tőle. Viszont rengeteg negativum kering az efféle fogamzásgátlás körül sokan vannak akik meddők lettek egyéb nyalánkságok és nem vágyom ilyen problémákra viszont a testi érintkezés azzal akit szeretek szeretném ha teljes lenne kellemetlenség nélkül! Így a leg korrektebbnek a hüvelykúpot gondolom ami nem minden napos használat mint a gyógyszer és mivel nem 17 éves tini vagyok hogy most azonnal így lehet jobb megoldás. Viszont nem tudom mennyire hatásos a gyógyszerhez képest illetve mennyire káros a gyógyszerrel szemben hiszen az ami 15 perc alatt képes olyas mértékű segítségre a teherbe esés ellen mint egy napi szedéssel használt gyógyszer na az érdekes ...Kérném a tapasztalatokat ha lehet osszátok meg velem komoly döntés mert felhagyni nem vágyom a szabad védekezéssel viszont kup használat után ha nem jön be nem ugranék vissza a gyógyszerre nagy dilemma segitsetek ! Köszönöm

2017. aug. 10. 00:51
1 2
 11/11 anonim válasza:
A kúp önmagában nem biztonságos,én már csak tudom,ezért lett nálunk kistesó.Igaz két évig problémamentesen használtuk,de a nőgyógyász konkrétan kiröhögött mikor terhes lettem és mondtam hogy mivel védekeztünk.Azt mondta,csak azért nem lettem hamarabb terhes,mert nem volt normális peteérésem.Az íze is borzalmas!DE most legalább van egy ma már 8 éves kiskrapekunk:)És nem bánjuk,de hirtelen nem is tudtam,mit kéne tennem:(
2017. aug. 15. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!