Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sincs akkora jelentősége a melegek között a szüzesség elvesztésének?
Figyelt kérdés
Nőknél ugye van, h hónapokat kell várni.
Ellenben itt szó sincs erről, elég hamar van akció.
2017. dec. 30. 12:36
2/5 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy minden nemnél és szexualitásnál túl van lihegve az is, hogy van-e épp valakid, hogy mikor vesztetted el, vagy épp elvesztetted-e.
3/5 anonim válasza:
Hát azért nem minden esetben. Vannak nők is akik hamar szétteszik a lábukat.
És vannak srácok,akikre hónapokat kell várni.
25/F
4/5 anonim válasza:
Van jelentősége, hogy kivel mikor legfőkébb milyen emberrel...
Örökre rossz szájízed marad ha egy bunkó erőszakos narcisztikus xart kapsz ki...
Még ha nem is nagy szerelem, de min szimpatikus legyen.
5/5 anonim válasza:
Szerintem van jelentősége. Hisz egy nagy kincsedet adod neki,és a legjobb mikor őis neked. Nekem pont így volt. Én oda adtam a partneremnek... És nemsokkal később őis nekem... Szerintem ez nagyon szép dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!