Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek sincs akkora...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sincs akkora jelentősége a melegek között a szüzesség elvesztésének?

Figyelt kérdés

Nőknél ugye van, h hónapokat kell várni.

Ellenben itt szó sincs erről, elég hamar van akció.

2017. dec. 30. 12:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Van csak a többség elsieti
2017. dec. 30. 13:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Van egy olyan érzésem, hogy minden nemnél és szexualitásnál túl van lihegve az is, hogy van-e épp valakid, hogy mikor vesztetted el, vagy épp elvesztetted-e.
2017. dec. 30. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
95%

Hát azért nem minden esetben. Vannak nők is akik hamar szétteszik a lábukat.

És vannak srácok,akikre hónapokat kell várni.

25/F

2017. dec. 30. 13:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Van jelentősége, hogy kivel mikor legfőkébb milyen emberrel...

Örökre rossz szájízed marad ha egy bunkó erőszakos narcisztikus xart kapsz ki...

Még ha nem is nagy szerelem, de min szimpatikus legyen.

2017. dec. 30. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van jelentősége. Hisz egy nagy kincsedet adod neki,és a legjobb mikor őis neked. Nekem pont így volt. Én oda adtam a partneremnek... És nemsokkal később őis nekem... Szerintem ez nagyon szép dolog.
2017. dec. 30. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!